Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Rumiyah: Главорезите от ИДИЛ искат кръв да тече по улиците на Балканите и зоват - режете глави, взривявайте тела и ги убивайте пред децата и жените им

Ужасът, който „Ислямска държава“ (ИДИЛ) сее не спира. Терористичната групировка отново заплаши Балканите. Това твърди сирийското списание "Румиях" (Rumiyah).

Пропагандаторите на терористичната организация отново призовават симпатизантите си да убиват всички онези, които според тях заобикалят правилата на Аллах.

До текста е публикувана снимка на ръководителя на Ислямската общност в Босна и Херцеговина Хюсеин Кавазович, на заместника му Хюсеин Смаич и на босненския мюфтия, които са характеризирани като "изменници на исляма и лидери на неислямска общност".

В текста се призовава да им бъдат отрязани главите, защото, както пишат привържениците на ИДИЛ, "няма нищо по-ценно за Аллах от това да убивате онези, които са изменили на вярата в него, онези, които искат ислямът да бъде унищожен отвътре".

"Нападайте ги, убивайте ги, това наистина е прекрасно дело" се казва в текста и се призовава "телата на изменниците да бъдат разкъсани с взривни устройства, къщите им да бъдат нападани, а те убивани пред децата и жените им".

"Проливайте мръсната им кръв, нека да тече по улиците на Балканите", пише в обширния текст на ислямистите под заглавие "Ако се върнете, и ние ще се върнем".

http://sosnovini.bg/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!