Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Владимир Улянов (Ленин) е брат близнак на Сергей Улянов.  

Ленин бил ортодоксален евреин

Еврейските деца - Хитлер и Ленин

През 1909 година Ленин и Хитлер са играли шах в дома на Ротшилд

Сергей е бил пълна противоположност на брат си Володя. Той обичал животни, а по-късно, след получаване на диплома за образование става вегетарианец.

Жестокостта на Володя и революционните възгледи на други членове на семейството разделят за известно време двамата братя.

Видима проява на монголоиден ген

На 16-годишна възраст, Сергей, напуска дома си и се заселва в провинция Уфа, където се жени за местната красавица Зухре. Родителите и брат му не са отишли на сватбата, позовавайки се на свирепстващия по това време тиф. 

На възраст около тридесет Сергей Илич натрупва приличен капитал от търговия с восък и успъва да си купи-ожени за трите най-красиви моми в района. 

А що се отнася до брат му Владимир...

Ленин бил гей, разкриват интимни писма. Сталин е знаел!

След въстанието от 1905 г., започват трудни времена за младите комунисти - не стигат пари за живот. Тогава, през февруари 1906, Владимир Илич иска помощ от проспериращия си брат. "Революцията ще се загине без пари за препитание" - пише той в известното си писмо до Сергей Илич.         

Брат му продава всичките си запаси от восък, и тръгва на дълго пътуване до Петроград, за да донесе пари за великата кауза на революцията!

Защо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?

Защо Рокфелерови финансират интернационалния комунизъм

Брат му продава всичките си запаси от восък и тръгва на дълго пътуване до Петроград, за да донесе пари за великата кауза на революцията!

По това време, Владимир Илич подготвя масите за бъдещите велики победи. Той лично точи оръжията на революцията и агитира за терор сред работниците и селяните.

В. И. Ленин: "Дори и 90 % от руския народ да загине, достатъчно ще бъде само 10 % да доживеят Световната революция"

Ленин:“Хората са страхливи животни, които се нуждаят от господари без скрупули!”

Ленин винаги се вслушва в съветите на брат си. "Заедно сме силни - обичаше да казва, Владимир Илич" - по-късно припомня, Надежда Крупская.

Поради голямата прилика между двамата на Сергей Илич се издадава пропуск за Кремъл на което погрешно пише "В. И. Ленин"

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма

След като комунизма е наложен отвън и диктатурата на сатанистите възтържествува, Сергей Илич отива в родната си провинция Уфа, където активно се ангажира в пропаганда.

След смъртта на Ленин и идването на власт на Сталин, започва лов за привържениците на Ленин. Първата цел в този списък е трябвало да бъде Сергей Илич. Като две капки вода подобно на брат си, той е можело да бъде назначен от сатанистите да поеме водеща роля в младата съветска държава, но вместо това му е било отредено да избяга в Литва и от там през Румъния до Швейцария. "Страхувам се от репресии" - пише той в своите дневници.

Но далеч от родината Сергей Илич остава верен на идеите на марксизма-ленинизма.

Основната идея на живота му, Сергей Илич Улянов считал принципа на "ислямизацията" на комунизма.

Като ревнив мюсулманин той отива в Мека за да задълбочи вярата си в исляма, и прекарва две години там. Според непотвърдена информация там му се ражда дъщеря.

За голямо съжаление на Сергей Илич Улянов, теорията за ислямизацията на комунизма "Исляма последната надежда на революцията" не получава добри отзиви по това време, както в родината така и в чужбина.

Създаването на ИДИЛ от създателите на комунизма и подкрепата която левите НПО движения на Сорос огранизират за ислямизация на Европа, САЩ и света като цяло показва, че операция "Исляма последната надежда на революцията" е в пълен размах.

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Путин изгони Джордж Сорос и "Отворено общество" от Русия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!