Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истината за Джянг Земин: 10. Глобален публичен процес срущу Джянг

Днес е последният епизод от поредицата. Става дума за глобалния публичен процес на Джянг Земин.

На 30 септември 2003 г. в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия бе създадена "Световна коалиция за осъждане на Джянг Земин". Тя е съставена от над 100 организации и частни лица. Програмата на "Световната коалиция" изтъква, че в последните 13 години Джянг Земин е ощетявал и лъгал обществеността. Той е донесъл бедствия на Китай и света. Неговите престъпления са предизвикателство за фундаменталните ценности на човечеството.

Световната коалиция изброи десетте най-големи престъпления на Джянг.

Първо, той продаде китайски територии и национални интереси, в замяна на мълчанието на други страни за неговото нарушаване на човешките права.

Второ, той скри за епидемията на ТОРС в Китай, застрашавайки света с лъжите си.

Трето, той унищожи традиционната китайска нравственост и принуди хората да се откажат от съвестта си.

Четвърто, той узурпира властта с разливане кръвта на жертвите на Тянанмън.

Пето, той започна да преследва и се опита да елиминира практиката Фалун Дафа и нейните практикуващи, които вярват в "Истинност, Доброта и Търпимост".

Шесто, диктатурата на Джянг насърчи необузданата корупция в Китай.

Седмо, той блокира Интернет, потискайки медии и дисиденти.

Осмо, той започна да преследва различни религиозни вярвания.

Девето, Джянг задушава демокрацията в Китай, за което е регистриран от "Амнести интернешънъл" като "нарушител на човешките права" в продължение на много години.

Десето, той се опита да въведе насила член 23 и да потъпка демокрацията и свободата в Хонконг.

Руан Минг е мозъчният тръст на бившия Генерален секретар на ККП, Ху Яобанг. Той заяви, че най-голямото престъпление на Джянг е бруталното преследване на практикуващите Фалун Дафа.

Руан: "Най-голямото престъпление на Джянг е неговото преследване на практикуващите Фалун Дафа. Другите негови престъпления са били наследени от Мао Дзедун и Дън Сяопин. Те включват нарушение на човешките права и анти-либерализация. Преследването на Фалун Дафа практикуващи е негова идея. Жив или мъртъв, той ще бъде наказан за престъпленията си."

В преследването на практикуващи Фалун Дафа Джянг използва много зли методи, съществуващи в историята. Той използва повече от 40 техники за мъчение. Сред жертвите на изтезания много са жени и възрастни хора. Най-малко 3400 практикуващи Фалун Дафа са били измъчвани до смърт.

Използваните срещу практикуващи Фалун Дафа методи и инструменти за изтезания включват електрошокове с множество палки с високо напрежение; белезници, окови и въжета; боздугани, железни пръти, бамбукови камшици, кожени бичове и камшици от стоманена тел; забиване на железни гвоздеи в ръцете; усукване на плътта с железни клещи; издърпване на ноктите; водни тъмници, легла "мъртвец", излагане на студ и пек за дълги часове; насилствено хранене; принудително вливане на пиперлива вода, на концентрирана солена вода и на фекалии в гърлото на хората; забрана за уриниране и дефекация, лишаване от сън; инжектиране на наркотици, увреждане на централната нервна система; отнемане на органи на живо и така нататък. Тези престъпления правят косите на хората да настръхват.

Досега практикуващи Фалун Дафа са подали 50 съдебни дела в над 30 страни по света. Те разследват Джянг и над 30 други служители на ККП за престъпления срещу човечеството, изтезания и геноцид. Това е най-големия международен съдебен процес за човешки права на 21-ви век.

Сред преследваните са Джянг Земин, Луо Ган, Бо Силай, Джя Чинглин и У Гуандженг, които са петимата основни виновници.

Те са съдени от националния съд на Испания за "геноцид" и "изтезание". Аржентинския Федерален наказателен съд нареди за ареста на Джянг Земин и Луо Ган.

Юан Хонгбин (юрист и председател на Китайската федерална конституционна революционна партия): "Престъпленията на Джянг бяха извършени в името на ККП. Докато съществува Централния комитет на ККП и/или тоталитарната диктатура на ККП, не могат да спрат разследванията на Джянг и ККП за техните престъпления относно преследването на Фалун Дафа практикуващи. Ние трябва да продължаваме наказателното разследване."

През януари 2003 г. бе основана Световната организация за разследване преследването на Фалун Гонг (WOIPFG). Досега тя е публикувала над 3000 разследвания на членове на Управление 610 и на системата за обществена сигурност на ККП. В нейните файлове са изброени 7000 организации и 13 000 лица, отговорни за преследването. Мисията на WIOPFG е: "Да възстановява и поддържа справедливост в обществото, без значение колко време може да отнеме и без значение колко далеч и дълбоко трябва да се търси".

Ли Дайонг (съосновател на Световната коалиция за осъждане на Джянг Земин): "Служители и членове на ККП са въвлечени в различна степен в преследването на практикуващите Фалун Дафа. Затова, чрез съветване на китайския народ да се откаже от ККП и свързаните с нея организации, ние се надяваме, че повече хора ще се оттеглят от злата партия. С други думи, хората няма да си отидат с ККП, когато ККП е елиминирана в бъдеще. "

Ърпинг Джанг, Говорител на Фалун Дафа каза, че според много експерти Фалун Дафа се признава в над 100 страни, защото принципите "Истинност, Доброта и Търпимост" са универсални.

Джанг Ърпинг: "Джянг доведе ККП до само-разпадане. Преследването на хора, които вярват в тези универсални принципи върви срещу хода на историята. Разбира се, това е довело до тяхното изкореняване в историята. Ние искаме също да предупредим тези, които са въвлечени в преследването и които подкрепят правителството в осъществяване на преследването, с древната китайска поговорка: 'Каквото повикало, това се обадило'; справедливостта ще възтържествува".

Aдвокати на Фалун Дафа по човешките права заявиха, че Джянг и неговата клика са извършили ужасяващи престъпления срещу Фалун Дафа практикуващи в продължение на 12 години. Те трябва да се изправят пред исторически съдебен процес и наказание. Адвокатите съветват също така лидерите на ККП да се разграничат от Джянг и неговите близки приятели.

Тереза Чу (Фалун Дафа адвокат по човешките права): "Ние предложихме на международната общност концепция, наречена "Велик процес в Пекин", подобен на Нюрнбергския процес. В името на справедливостта и унищожаването на тези кървави палачи на милиони от нашите китайски сънародници, китайският народ трябва да направи подобен процес един ден."

Книгата "Истинската история на Джянг Земин" пише в пролога си следното пророчество: "Ще дойде ден, когато Световната коалиция за осъждане на Джянг Земин, заедно с жури и съдии от различни страни, ще осъдят публично Джянг Земин на площад Тянанмън".

NTD репортери Chang Chun, Li Yuanhan и Xiao Yu

Истината за Джянг Земин 

1. Предателят Джянг

2. Продажбата на китайски земи от Джянг

3. Престъпленията на Джянг

4. Сексуалните скандали на Джянг

5. Потискане на студентските движения от Джянг

6. Корумпиране на армията от Джянг

7. Преследването на убеждения от Джянг

8. Съсипването на Китай от Джянг

9. Престъпленията на Джянг срещу ККП

10. Глобален публичен процес срущу Джянг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!