Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истината за Джянг Земин: 9. Престъпленията на Джянг срещу ККП

Темата днес е престъпленията на Джянг Земин, унищожаващи собствената му партия.

По време на управлението си, Джянг включи теорията за "Трите представителни" в указа на ККП, а също така и в Конституцията на Китай. Той погази Конституцията и закона, преследва религиозни вярвания и дисиденти, контролира медиите, и стана причина за масовото разпространение на корупцията в ККП, правителството и армията. В резултат на това под ръководството на Джянг ККП бе унищожавана отвътре.

Така наречените "Три представителни" са само три необосновани изречения. Те бяха измислени от Уанг Хуиченг, "мозъкът" на Джоннанхай. Повтаряйки ги, Джянг ги превърна в своя теория. Тя е включена в устава на ККП и хвалена от "устите" на ККП.

Ху Пинг (редактор, сп. "Пекинска пролет"; политически коментатор): "Независимо колко ККП твърди, че представлява всички социални слоеве, всички заинтересовани групи и всички класи, това не може да стане истина. Какво е влиянието на "Трите представителни" върху китайската политика и икономика? Мисля, че имаше известно влияние върху по-нататъшното въвеждане на капитализма и сформирането на 'елитна приватизация.'"

От една страна, Джянг използва "Трите представителни" като теоретична основа на заинтересованите групи в ККП да реализират елитната приватизация.

От друга страна, председателят на Националния народен конгрес, Уу Бангуо и партийни вестници настояват, че ККП е напълно против приватизацията.

Хенг Хе (политически анализатор): "Така наречената теория за 'Трите представителни' отменя ефективно т. нар. "Китайската революция" на Мао, защото сега позволява на новите капиталисти да се присъединят към ККП. Това означава, че тя отхвърля т. нар. "пролетарската революция" от 1949 година."

Бившият лидер на ККП Ян Шангкун пише в завещанието си, че теорията за "Трите представителни" е безсмислица. Ян пише, че тя представлява "Три големи планини" от предателство към ККП.

Затова не трябва да бъде вписвана в Конституцията, и трябва да се премахне от устава на ККП.

Военният ветеран Джанг Луши премина през огън и вода за ККП. В изявлението си на оттегляне от ККП той пише: "След изслушване речта на Джянг бях така разярен, че ми се повдигаше. Шокиращата корупция в ККП надмина тази в Куминтанг."

Чен Пo Конг (анализатор): "Ако ККП трябва да представлява три неща, то това са корумпираните служители, спекулантите и подземните общества. "Малък брой" хора забогатя от корупцията и купуването на власт с пари."

"Трите представителни" бе широко критикувана вътре и извън ККП, водейки до фракции в ККП при вътрешните борби за власт. В навечерието на 17 конгрес на ККП, 170 пенсионирани висши служители обжалваха заедно, че "Трите представителни" са довело до тази корупция.

В речта си за 90-годишнината на ККП, Ху Джинтао призна за сериозността и опасността от корупция в ККП. Той каза, че анти-корупцията "е свързана с популярността и оцеляването на партията".

Уу Фан (гл. редактор на China Affairs): "Джянг каза, "Борбата с корупцията ще доведе до смъртта на ККП; или иначе казано, ще доведе до смъртта на Китай." Джянг попита членовете на ККП, "Искате да предприемете анти-корупционни действия? Борбата с корупцията ще стане борба с ККП. Това ли искате?" Ръководени от такава политика, като цяло членовете на ККП са корумпирани."

Под 13-годишното управление на Джянг, в Китай имаше големи нарушения относно политиката, човешките права и върховенството на закона. Джянг започна мащабно преследване на практикуващите Фалун Гонг, на домашните църкви, Демократичната партия на Китай, активистите за човешки права и етническите малцинства. Всяка година стотици хиляди бяха хвърляни в трудови лагери. Над 90% от ежегодно изпълняваните смъртни присъди света стават в Китай.

При Джянг контролът на ККП над свободата на словото достигна своя пик. Неговият син Джянг Мянхенг лично съблюдава изпълнението на проекта "Златни щит" за Интернет блокадата на Китай, чийто разходи в първоначалната фаза бяха 6,4 милиарда юана.

Той също така даде личните данни на 1.25 млрд. народ в ръцете на полицейската системата за наблюдение.

Китай се превърна в държавата с най-много затворени кореспонденти и нетизени в света.

По-специално, Джянг и ККП заговорничиха в използването на държавната машина и 25% от ресурсите на Китай за преследването на Фалун Дафа против закона.

Техните злоупотреби и преследване на практикуващи Фалун Дафа, които вярват в "Истинност, Доброта и Търпимост", доведоха до бърз социален и морален упадък.

Те пренебрегнаха законовия юридически процес в Китай и причиниха неминуемия колапс на режима на ККП.

Със засилващите се корупция и тирания в Китай, голям брой работници са уволнени, поляризацията между бедни и богати се задълбочава, социалната несправедливост се изостря и насилствените събаряния на домове стават все по-често явление. Джянг направи ККП враг на народа. Сега ККП е изправена пред разпадане.

През ноември 2004г. бяха публикувани "Девет коментара за комунистическата партия". Те изложиха злата природа на ККП и предизвикаха вълна на оттегляния от ККП.

Публикацията стана катализатор за духовното пробуждане на китайския народ. Хората се отърсиха от своя страх от тиранията на ККП. Чрез оттегляне от ККП и свързаните с нея организации, те разграждат ККП.

Йй Ронг (председател, Световен център за оттегляне от ККП): "В ККП има много хора, които я мразят и не вярват в нея. Тези хора са мотивирани само от пари. Те всъщност мразят Джянг. Така че аз вярвам, че много хора ще се опомнят."

Йй Ронг изтъкна също така, че ККП всъщност е била унищожена от Джянг. Сега ККП съществува само като име.

Джянг и ККП са извършили много престъпления.

"Оттеглянето от ККП" е за хората да се спасят. В момента на сайта на Epoch Times над 100 милиона души са публикували заявления за своето оттегляне от ККП и свързаните с нея организации.

NTD репортери Chang Chun, Li Yuanhan и Zhou Tian

Истината за Джянг Земин 

1. Предателят Джянг

2. Продажбата на китайски земи от Джянг

3. Престъпленията на Джянг

4. Сексуалните скандали на Джянг

5. Потискане на студентските движения от Джянг

6. Корумпиране на армията от Джянг

7. Преследването на убеждения от Джянг

8. Съсипването на Китай от Джянг

9. Престъпленията на Джянг срещу ККП

10. Глобален публичен процес срущу Джянг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!