Радев е смешен, няма как да бъде достоен и независим президент като мен защото аз съм от ГЕРБ

Росен Плевнелиев беше гост в студиото на Антон Хекимян, за да коментира сваленото доверие на президента към кабинета на Бойко Борисов и партия Герб.

Според него, това е действие на президента няма обяснение, но според него е провал на популизма на президента на който никой не вярва от много време.

Няма как да свалиш доверие от някой, за когото нямаш нито правомощия, нито власт да го направиш. За правителството са гласували хората, тези действия на президента са продиктувани от други събития и от страха му от прокуратурата.

Според бившия президент, президента е доказал, че не дава никаква алтернатива на никой и припомни, че само преди една година, същият залъгваше обществото с някакъв съвет на страрейшините в президентството, който мозъчен тръст и досега не е излязъл с нито едно решение за България.

Президентът никой не го подкрепя, той е сам в популизма си и само след една година предстоят президентски избори и хората ще му покажат, че всичките му действия в момента са били безмислени.

Аз не вярвам хората вече да гласуват за този човек, ако се кандидатира пак, защото са наясно, че той не прави нищо, а само говори каквото му кажат от опозицията, за да си вдига рейтинга, ама за какво му е този рейтинг все още никой не знае.

Той не е алтернатива на Герб, защото не знае как да управлява България и не е приет като обединител на нацията, напротив все повече хора осъзнават, че той ни дели като народ.

Недялко Харизанов

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си! Как не го е срам?! Излъга всички, че не е членувал в БКП

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...