Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Управляващите комунисти продължават да громят опозиционните комунисти: Борисов в остра реч нападна Радев, Нинова, Манолова, Слави Трифонов и "Демократична България"

ГЕРБ - "дясната" колона на БКП - приета в социалистическа Европа - ЕСССР и комунистическа Америка, но неприемлива за Тръмп и бъдещият свят

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд„ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”

102 след избухването на Великата октомврийска социалистическа революция в България управляващите комунисти продължават да громят опозиционните комунисти, макар и те отдавна да не са на власт.

В остра политическа реч пред актива на ГЕРБ и новоизбраните кметове на партията премиерът Бойко Борисов нападна президента Румен Радев, лидера на опозицията Корнелия Нинова, загублия кандидат-кмет на София Мая Манолова, шоумена и лидер на новосъздадената партия "Нема такава държава" Слави Трифонов и особено водачите на "Демократична България" Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов.

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Как призракът на комунизма управлява нашия свят

Предговор

Въведение

Първа глава: Стратегиите на дявола за унищожаване на човечеството

Втора глава: Европейското начало на комунизма

Трета главa: Масови убийства в Изтока

Четвърта глава: Износ на революция

Пета глава: Проникване в Запада (част 1)

Audiobook: How the Specter of Communism Is Ruling Our World

Сложени в общ кюп, те бяха посочени като врагове на ГЕРБ, които с действията си, независимо, че са много различни, са нанесли вреда на ГЕРБ, като не са подкрепили партията в изборите. Общото кмеймо, което им сложи Борисов бе, че са комунисти, деца или внуци на комунисти.

Речта на Борисов беше не повече от 15 минути, но бе гвоздеят в продържилата 50 минути Национална среща на управляващата партия, която отчете резултатите от завършилите местни избори.

Първоначално обявеното от Бойко Борисов решение кметовете от ГЕРБ да имат най-много три мандата, не се осъществи. На срещата той каза, че няма да се кара на хората в партията за изборните резултати, тъй като опонентите им виждат в тези действия отслабване на формацията, а опонентите започвали да се възприемат като алтернатива.

"Г-жа Корнелия Нинова и някои социолози и политолози, които след изборите обясняваха как се чува "пукота от пропукванията на ГЕРБ", ме вдъхновиха да покажа как изглежда "пропуканият ГЕРБ".

Така започна словото си лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов на националната среща с актива на партията за анализ на местните избори. Зад него на трибуната бяха наредени 140-те новоизбрани кметове на ГЕРБ.

"Показахме с Румен Христов (лидера на СДС) и земеделците как изглежда "пропуканият" ГЕРБ. Ако сега излезем отвън, според представите на БСП, това ще е като един голям протест. В някои от градовете с колегите от СДС бяхме противници. Борихме се с политически мотиви, но когато стане дума за демократични ценности и за синя идея, сме заедно", подчерта Бойко Борисов.

На трибуната редом с кметовете, избрани от ГЕРБ, бяха и на Видин и Пазарджик, които Борисов представи като "демократи"и с които специално се поздрави. Във Видин нашият "противник", доктора, е тук с нас, кметът на Пазарджик е тук с нас. Защото ние сме съмишленици, продължи вдъхновяващо Борисов.

"В последните дни слушам само за Благоевград и Русе. Ами Хасково - какво чудо беше! "Не помните ли Хасково, какво чудо беше?! Нали от Хасково тръгваше победата?! Гражданите им отговориха още на първи тур. На Делян Добрев ще му кажа - по-добра реабилитация от тази, няма брат!", каза още партийният лидер на ГЕРБ.
Борисов специално извика на трибуната областния водач на партията в Хасково Делян Добрев, когото Елена Йончева громеше като носител на корупционни практики в града.
Във възторга си от изборните резултати Борисов изброи още Севлиево, Габрово, Свищов, Ловеч, Видин, Монтана.

Това бе първата част на словото му - подчертаваща успехите на ГЕРБ. Като се обърна и видя строените 140 кмета зад гърба си, той извика: Ами ако решим с тази армия да направим предсрочни избори?! Ние имаме 800 000 гласа, те (БСП) - 400 000! Няма сфера в която да не сме постигнали ръст, под 4% е безработицата. А по време на служебното правителство на Радев на ден се губеха по 100 тира с контрабандни цигари".

От този момент започна унищожителната критика на Борисов срещу политическите му опоненти и лично президента Радев.

„Много съм огорчен от нашите приятели, трябва да престанем да ги наричаме "десница". Това са бившите деца и внуци на комунистическата номенклатура", каза Борисов, като имаше предвид лидерите на "Демократична България", част от които на втория тур на изборите дадоха своята подкрепа на гражданския кандидат Мая Манолова .

И се обърна гневно към залата. "Те ли се съешиха с Христо Иванов и Атанасов? Искаш ли да ти кажа Росене, обърна се той към седящия на два метра пред него бивш държавен глава, понеже си по-умен и интелигентен от мене, това не е градска десница, това е опозицията вътре в комунистическата партия. Тя сега работи с нейните сателити", отбеляза Борисов като гласът му добиваше ледени нотки.

"Циганите обичали Бойко", цитира той медийни заглавия, в които бяха извадени разпечатки от гласуването в ромските секции, където се вижда, че ромският вот за ГЕРБ превъзхожда в пъти този на останалите партии. Борисов си беше подготвил големи листове с таблици, за да направи сравнение с предишни гласувания. "Накарал съм да ми изкарат данните за президентските избори, защото ми казват, че циганите обичали Бойко. Ами обичат Бойко, защото им осигуряваме работни места, защото вкарахме 50 000 деца да учат, а не да крадат. В София, ако не са ромите, кой ще ви чисти? Метат като пчелички. Мръсната работа я вършат само те. Ние пък сме осигурили техните деца да са образовани, колкото нашите и да си изкарват честно парите. Затова считам, че има право да гласуват повече за нас!“, обобщи доволно премиерът.

И не спря дотук:. "Изкарал съм как са гласували ромите на президентските избори - 40 915 за Радев, за нашта Цецка малко над 19 000. Ако говорим за корпоративен вот, на нас още не ни е минала давността за Костинброд и чудовищната манипулация“, почти извика пред стъписаната зала Борисов.

"Тези ли са демократите, бе!" изкрещя той, сякаш пред него не стои актива на ГЕРБ, а най-върлите му врагове.

„Това не е градска десница, те са опозицията вътре в комунистическата партия. Кога се озлобиха най-много?, зададе си Борисов въпрос и сам си отговори. Първият път те се озлобиха най-много, когато почти бяха купили "Грипен", а ние стратегически закупихме Ф-16. В НАТО вече ни гледат по друг начин. Това най-вече ги вбеси".
И продължи със същия напорист тон: Вторият път се озлобиха, когато дадохме 1 млрд лева за интерконектора с Гърция за втечнен газ. Балканският поток го изтъргувахме с един милиард по-евтино. Строим газови магистрали. Защо не ни подкрепиха поне сега? След ден ще водя американския посланик за види какво сме построили. Строим с гърците, строим с турците, строим газови магистрали. Кое им хареса Мая повече?! Какво избраха повече от нея?! Обикалят от телевизия на телевизия, изливат компромати, продължи премиерът.

Третият път се озлобиха, когато службите и прокуратурата хванаха за шпионаж няколко човека. Не си сдържаха нервите. Е, това вече ги разкри и те си отидоха при Мая Манолова, разкри заговора Борисов.

И продължи да се пита с чувството на човек, който е изоставен от най-билзките си. "Кое не им харесва в нас? Кое им хареса в Мая повече? Мутра ли е Фандъкова или е диктатор?, обърна се той към стоящата до него кметица на София, но всъщност репликата му бе отправена към лидерите на "Демократична България".

Борисов сам се ожесточаваше от думите си и не спираще с тирадата си срещу ДБ, сякаш за това бе извикал всичките си кметове: "Те говорят глупости, изкарват компромати и казват - ГЕРБ беше много лош с нас. С кое, питам? С това, че сме срещу Белия автобус и човека, който подкрепяше Орешарски. Защо ви дразним, че ние сме евроатлантически съюз?“, не успяваше да овладее гнева си премиерът, а кметовете зад него пристъпяха от крак на крак.

След като словесно "се разправи" с ДБ Борисов насочи стрелите си към лидера на опозицията Корнелия Нинова: „Днес чух, че Нинова казала, че имало репресирани след изборите. Моля я, да ми ги изпрати тези хора. Ако се окаже, че е вярно, лично ще им се извиня и този който си го е позволил, ще има реакция“, закани се Борисов.

Ами Кърджали, сети се в този миг Борисов, че не е споменал драматичната битка, в която ДПС отново спечели града и областта. Какво чудо беше!,каза той, без да обясни какво има предвид, но постепенно вътрешното му напрежение спадаше.

"Аз като се почувствам виновен, давам оставка и ако не ме върне народът, си стоя у нас, каза премиерът на актива на партията.

Хората трябва да гледат, че вие милеете за тях, заръча на кметовете на ГЕРБ премиерът. По време на словото си не пропусна да отбележи, че ГЕРБ е победил в родните места на опонентите му - Крушовица, Мизия и Славяново.

„Поздравявам колегите от СДС за добрия резултат. Принципът на синия цвят задължава да бъдем заедно. Нека днес да ни видят усмихнати. Ще ви се карам и предупредя следващия път“, сети се той за какво бе срещата. По повод репликата на президента Плевнелиев, че кмета камбитов загубил Блаоевград защото не открил добре заплатени работни место, Борисов каза: не е саво това причината, но сега няма дя ви се карам.

Така заявката му, че на тази среща ще се даде знак за прочистване на партията, не се осъществи. Не стана ясно и кои са дерибеите, които толкова много го бяха ядосали в изборната нощ, когато видя, че е загубил 4 областни града.

"Принципът на синия цвят ни задължава да бъдем заедно, обобщи накрая. Посъветва кметовете "като видят паднала хартийка на улицата, да я вземат, а като има шахта без капак - да я пазят, за да видят хората, че милеят за тях. Не може само "Качихме със сто, качихме с десет". Трябва да качим в качеството. Хората ви дават, дават доверие. На добър час и карайте внимателно", завърши традиционно словото си лидерът на ГЕРБ.

След това започнаха снимките, прегръдките и активът на ГЕРБ напусна залата, вдъхновен за нови победи.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!