Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: ПРЕДГОВОР

Комунистическите режими в Съветския съюз и Източна Европа се разпаднаха, но призракът на комунизма не изчезна. Напротив, този зъл дух вече управлява нашия свят, следователно човечеството не трябва да изпитва погрешен оптимизъм.

Комунизмът - това не е просто една тенденция, доктрина или неуспешен опит на хората да намерят изход. Това е един дявол. Наричат ​​го още “злият дух на комунизма”. Той е създаден от омраза и различни порочни материи във Вселената. 

Първоначално той е имал формата на змия, а впоследствие - на червен дракон. Той е наравно с дяволите, враждебни на праведните Богове. Той използва различни низки и зли духове, за да създава хаос сред хората. Крайната цел на този зъл призрак е да унищожи човечеството. 

За да може, когато Бог дойде да спасява хората, те да не вярват в Бог. И да се влоши моралът на хората до такава степен, че те да се откажат от Бога и традициите, така че да не разберат Божиите наставления и в крайна сметка да бъдат унищожени.

Злият призрак има много коварни планове и те са доста разнообразни. Понякога той използва най-жестоки методи, за да плаши хората, които не искат да го следват. Понякога той заблуждава хората, използвайки понятия като „наука“ и „прогрес“, като рисува красиви картини и по този начин насърчава хората да го следват.

Понякога създава илюзията, че комунизмът е дълбока наука, принуждавайки хората да вярват, че това е бъдещата посока на човешкото развитие. Понякога под лозунгите на „демокрация“, „равенство“, „социална справедливост“ и т.н., той прониква в областите на образованието, медиите, изкуството, съдебната практика и т.н., и постепенно неусетно привлича хората към своите идеи.

Понякога той слага подвеждаща маска на „социализъм“, „прогресивизъм“, „либерализъм“, „неомарксизъм“ и различни партии на лявото крило. Понякога той се появява под знамената на твърдението за истинността и правдата на „пацифизма“, „екологизма“, „глобализацията“, „политическата коректност“ и т.н.

Понякога той подкрепя авангардното изкуство, сексуалната разюзданост, легализацията на наркотици, хомосексуалността и т.н., така че хората да оправдаят желанията си и погрешно да смятат, че това е социална тенденция.

Насилието и радикалните мерки не са единствените прояви на злия призрак. Понякога той приема прикритието на пазител на всеобщото благополучие.

Обаче неговите основни цели не се променят - да се унищожи всичко традиционно, включително вярата, религията, моралът, културата, семейната институция, изкуството, образованието, законите и т.н. Той се стреми да лиши хората от морал и да ги хвърли в бездната, от която няма връщане.

Този зъл дух в цялото му многообразие не само не е изчезнал, но  напротив, в момента шества широко по целия свят. Не само Китай, Куба и други държави, които открито наричат ​​себе си комунисти, но дори считаните за лидер на свободния свят САЩ са също почти капитулирали под натиска на злия дух на комунизма. Какво да се каже тогава за Европа, която става социалистическа, както и за Африка и Латинска Америка, които са под влиянието на комунистическите сили. Това е ужасяваща реалност, пред която са изправени хората - планът на злия дух на комунизма за унищожаване на човечеството вече е практически реализиран.

Всички хора инстинктивно се стремят към изгода и избягване на  опасности. Това ги кара да избягват страдания, да се опитват да се открояват от масите, да създават грандиозни предприятия или просто да се наслаждават на живота и т.н. Това не е грешно. Но щом хората се отклонят от Бога, техните желания ще станат примка за злия дух на комунизма, която той ще укрепва и затяга. Така хората ще стоят в клопката му. 

В същото време безумието на злия дух, което противоречи на волята на Небето и Боговете, прави хората, които той контролира, също толкова безумни. Те започват неограничено да се стремят към власт, пари и знания, и да играят ролята на върховен управник, да командват живота на подвластните им хора, както и хода на историята, създавайки вид социална тенденция.

Хората са създадени от Бог. В човешката природа доброто и злото са присъщи. Ако човек отхвърли злото и следва доброто, тогава той може да се върне при Бога. Но ако стане обратното - човек се движи към дявола. Този избор зависи изцяло от отделния човек.

Много хора, които все още не са загубили естествената си доброта, постепенно и неусетно стават представители на злия дух на комунизма или „полезни идиоти“, както ги нарича Ленин, които са манипулирани от злия дух. Въпреки факта, че обществото като цяло, поддавайки се на изкушенията на злия дух на комунизма, върви надолу и вече е на прага на унищожението - тези, които доброволно са дали душите си на дявола и умишлено унищожават човечеството, са все още много, много малко. Повечето хора са запазили естествената си доброта в сърцата си, което предоставя възможност да се отърват от влиянието на злия дух.

Целта на написването на тази книга е да се обясни този дълбок проблем с прости думи, така че хората да разпознаят всички трикове на злия дух на комунизма. И най-важното е, когато на хората се покажат в бъдеще моралните критерии, установени от Бога в културата, изкуството и други традиционни аспекти, хората да направят правилния избор между Бога и злия дух.

В момента, когато се появи добра мисъл у човек, Боговете веднага ще му помогнат да излезе от контрола на дявола. В процеса на разпознаване на триковете на дявола читателят трябва да мисли задълбочено и да прави ясна разлика между тях. Ще се опитаме от съвсем нова гледна точка и от различен ъгъл да пресъздадем и да разгледаме подробно последните няколко века от историята на човечеството, и да анализираме подробно как дяволът в различни маски и по различни начини е завладял нашия свят. Пробуждането и активното освобождаване от злото, както и връщането към традиционния начин и форма на живот, установени от Боговете за хората, зависят от самия човек.

Божествената воля със сигурност ще възтържествува над дявола. На коя страна ще застанем ще определи вечната ни съдба.

Съдържание
Въведение
Глава 1. Стратегия на дявола за унищожаване на човечеството
Глава 2: Зараждане на коммунизма в Европа
Глава 3: Масови убийства на Изток
Глава 4: Експорт на революции
Глава 5: Проникване на Запад
Глава 6: Противопоставяне на Бога
Глава 7: Унищожаване на Семейството
Глава 8: Как коммунизмът сее хаос в политиката
Глава 9: Икономическият капан на призрака на коммунизма
Глава 10: Използване на законите за легализиране на злото
Глава 11: Оскверняване на изкуството
Глава 12: Саботаж на образованието
Глава 13: Захватка върху медиите
Глава 14: Масовата култура като средство за упадък
Глава 15: Комунистическите корени на тероризма
Глава 16: Зад екологизма стои комунизма
Глава 17: В основата на глобализацията стои комунизма
Глава 18: Глобалните амбиции на Китайската комунистическа партия
Заключение. Злият призрак на комунизма не изчезна след краха на компартиите в Източна Европа

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: ВЪВЕДЕНИЕ

Как призракът на комунизма управлява нашия свят – СЪДЪРЖАНИЕ

Източник/ци: theepochtimes.com; epochtimes.ru

Превод: БУДНАЕРА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!