Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шефът на ЦРУ: Путин е напълно здрав, убеден в мисията си да възстанови Русия като велика сила – Байдън втрещи американците - обяви, че е имал рак, заради

Уилям Бърнс, който е бил посланик в Москва, подчерта, че наблюдава повече от 20 години Путин

Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс заяви на провеждащия се в американския курорт Аспен форум по сигурността, че няма разузнавателни данни за нестабилно или лошо здравословно състояние на руския президент Владимир Путин, предаде БНР.

От началото на войната има множество непотвърдени медийни спекулации, че близо 70-годишният Путин страда от тежка болест, вероятно онкологична.

Бърнс, който е бил посланик на САЩ в Москва, подчерта в изказването си пред форума, че наблюдава повече от 20 години Путин. Според Бърнс руският президент е убеден в мисията си да възстанови Русия като велика сила.

"Той смята, че ключът към това е връщане на сферата на влияние сред съседите на Русия, а не може да постигне това, без да контролира Украйна," изтъкна Бърнс.

"Има много слухове за здравето на президента Путин и доколкото можем да кажем, той е напълно здрав. Възгледите му се втвърдиха, що се отнася до моя опит през годините, но той има свой собствен начин да гледа на реалността. И както видяхме в ранните етапи на тази война, тя се основаваше на някои дълбоко погрешни предположения и някои реални илюзии, особено относно Украйна и волята за съпротива в Украйна, за чието създаване той помогна чрез агресия през годините поне от 2014 насам", каза още директорът на ЦРУ.

Ръководителят на ЦРУ засегна и темата за напрегнатите отношения по оста Китай - Тайван. По думите му Пекин извлича поуки от войната на Русия в Украйна, що се отнася до перспективата за използване на сила срещу Тайпе. 

"Струва ни се, че (войната в Украйна, както я вижда Пекин) всъщност не засяга въпроса дали китайското ръководство може да реши да използва сила срещу Тайван през следващите няколко години, а кога и как да го направи", каза директорът на американската разузнавателна агенция, предаде БТА. 

Бърнс говори на Форума за сигурност в Аспен, Колорадо. Той заяви, че рискът китайският президент Си Дзинпин да предприеме действия по отношение на Тайван до края на годината е малък, въпреки че според някои наблюдатели такъв ход е възможен след конгреса на управляващата комунистическа партия по-късно тази година. 

"Струва ни се, че тези рискове се увеличават с напредването на десетилетието", каза шефът на ЦРУ. Вероятно Пекин е "притеснен" от развоя на войната в Украйна, анализира още Бърнс и нарече конфликта "стратегически провал" за Владимир Путин, който "смяташе, че може да накара Киев да капитулира за една седмица". 

Разузнавач №1 на САЩ добави, че Пекин вижда в това доказателство, че "не можеш да постигнеш бързи и решителни победи, без да вложиш достатъчно военна сила в битката.

Байдън втрещи американците - обяви, че е имал рак, заради замърсяванията около родния му Делауеър

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че има рак, което принуди пресслужбата на Белия дом бързо да уточни, че той е имал предвид лечението на рак на кожата, което е преминал преди встъпването си в длъжност миналата година. 

Първоначално изказването изглеждаше като зашеметяващо случайно съобщение по време на реч за глобалното затопляне. 

"Ето защо аз и толкова много други обречени хора, с които съм израснал, имаме рак и защо толкова време Делауеър имаше най-високия процент на ракови заболявания в страната", каза Байдън. 

Говорителят на Белия дом Андрю Бейтс препрати "Поуст" към туит на колумниста на "Вашингтон пост" Глен Кеслър, който отбеляза, че Байдън е имал "доброкачествени ракови заболявания на кожата", отстранени преди да встъпи в длъжност. 

Не е ясно защо Байдън е избрал да използва сегашно глаголно време, за да опише опита си с рака. 

Ракът на кожата е изключително често срещан, но като цяло не е животозастрашаващ. 

Източник: standart

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Шефът на ЦРУ: Путин е напълно здрав, убеден в мисията си да възстанови Русия като велика сила

Байдън втрещи американците - обяви, че е имал рак, заради замърсяванията около родния му Делауеър

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!