Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан пред Ройтерс: ЕС се гръмна в гърдите, санкциите към Русия ще убият икономиката!

Виктор Орбан алармира, положението е страшно!

Виктор Орбан даде интервю за Ройтерс, в което, без да си поплюва разкри, че ЕС си е направил публично харакири и продължава да се ръга. Той използва дори израза, че Европа се е гръмнала сама, но не в крака или в рамото, а директно в гърдите. И положението става нетърпимо.

Виктор Орбан попиля Брюксел

„Санкциите против Русия ще доведат Европа до икономически колапс и това вече се случва. Има недостиг на доставките на газ, цените са в пъти по-високи, икономиката не издържа, еврото се срина. Какво още трябва да стане, че Брюксел да признае идиотщината си?!

Да, на Украйна трябва да се помогне, но не и по този начин. Тези наказания ни най-малко не помагат на Зеленски и народа му, а вредят зовещо на европейските страни“, заяви Орбан.

Унгарският премиер призна, че се е принудил дори да махне тавана на цените на тока и газа за домакинствата в страната – политика, която беше запазената му марка и която го направи премиер за рекордния четвърти мандат.

„Непоносимо е това, което се случва сега, а си представете зимата какво ще е! Та ние се убиваме сами, що за абсурд и безумие е това?!“, ядосва се Виктор Орбан.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: Виктор Орбан пред Ройтерс: ЕС се гръмна в гърдите, санкциите към Русия ще убият икономиката! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!