Тайната история на коронавирусното биооръжие


Визуализацията по-долу “Тайната история на биооръжието коронавирус” се основава на ексклузивния доклад на GreatGameIndiaБиооръжието коронавирус - Как Китай открадна коронавируса от Канада и го превърна в оръжие”

 

Пробата на Саудитския ТОРС

На 13 юни 2012 г. 60-годишен саудитски мъж е приет в частна болница в Джида, Саудитска Арабия, със 7-дневна анамнеза за треска, кашлица, отхрачване и задух. Той няма дългосрочна анамнеза за сърдечно-белодробно или бъбречно заболяване, не приема дългосрочни лекарства и не е пушач.

Канадската лаборатория

На 4 май 2013 г., проба от този Саудитски ТОРС (известен още като нов коронавирус) от първия заразен саудитски пациент пристига в Националната микробиологична лаборатория (НМЛ) в Уинипег, Канада, чрез Рон Фушиер от Медицинския център „Erasmus“ в Ротердам, Холандия, който секвентира пробата от вируса.

Китайски биологичен шпионаж

През март 2019 г. при мистериозно събитие пратка с изключително вирулентни вируси от НМЛ в Канада се озова в Китай. Събитието предизвика голям скандал сред експерти по биологично оръжие, които питат защо Канада изпраща смъртоносни вируси на Китай.

Четири месеца по-късно през юли 2019 г. група китайски вирусолози са изгонени от тази канадска лаборатория - единствената от ниво 4, оборудвана за справяне с най-смъртоносните болести в света и в която се изследва пробата на коронавируса от първия саудитски пациент.

Xiangguo Qiu

Ескортираната от лабораторията на Канада учен заедно с членове на нейния изследователски екип е Xiangguo Qiu, която е считана за китайски агент на биологично оръжие.

Д-р Xiangguo Qiu е омъжена за друг китайски учен, д-р Keding Chen - двойката е отговорна за проникването в канадската НМЛ, като много китайски агенти са се  представяли за студенти от редица китайски научни институции, пряко свързани с Китайската програма за биологична война.

Д-р Xiangguo Qiu е направила най-малко пет пътувания до Националната лаборатория за биобезопасност в Ухан, намираща се само на 20 мили от пазара за морски дарове в Хунан, където е епицентърът на огнището.

Сега в ход е канадско разследване и остават въпроси дали са се извършвали предишни доставки на други вируси или други основни препарати в Китай в периода от 2006 г. до 2018 г. по един или друг начин.

Убийството на Франк Плъмър

Междувременно, в много странен обрат на събитията, известният учен Франк Плъмър, получил пробата на Саудитския коронавирус и работещ върху ваксината срещу коронавирус (ХИВ) в канадската лаборатория, базирана в Уинипег, откъдето вирусът беше контрабандиран от китайски агенти, е починал при мистериозни обстоятелства в Нигерия.

Учени или шпиони

Планът за хиляди таланти, или Програмата за хиляди таланти, е създаден през 2008 г. от централното правителство на Китай, за да признае и наеме водещи международни експерти в областта на научните изследвания, иновациите и предприемачеството - с други думи за кражба на западни технологии.

Биотехнологично оръжие

Китайската национална стратегия за военно-граждански синтез изтъкна биологията като приоритет и че Народоосвободителната армия може да бъде начело на разширяването и използването на тези знания. Интересът на китайските военни към биологията като нова военна област се ръководи от стратези, които говорят за потенциални „генетични оръжия“ и възможността за „безкръвна победа“.

Китайският коронавирус е биологично оръжие, създадено от китайската армия

Появиха се НОВИ доказателства, че коронавирусът CoVid-19 „Ухан“ е разработен специално като офанзивно оръжие за биологична война, предназначено да изтреби човешките същества.
Ново проучване, публикувано в рецензираното списание Antiviral Research (том 16, април 2020 г.), е озаглавено “The spike glycoprotein of the new coronavirus 2019-nCoV contains a furin-like cleavage site absent in CoV of the same clade.” /Резюмето и пълният PDF (платен) текст на изследването са достъпни чрез този линк на ScienceDirect.com: sciencedirect.com/
То разкрива, че коронавирусът CoVid-19 съдържа уникални функции, които му позволяват да функционира като по-ефективна оръжейна система за предаване от човек на човек, което помага да се обясни защо вирусът е невъзможно да се съдържи (дори при условия на „карантини“), които са се провалили в Китай, Япония, Корея и другаде).

Експерт: Китайският корона вирус е създаден в лаборатория в Ухан като биологично оръжие

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса (Вирус на Китайската комунистическа партия) – ВИДЕО

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Китайската комунистическа партия е отговорна за глобалното разпространение на коронавирус – ВИДЕО

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса – През първите два месеца от бума на заразата пред очите му денонощно умирали хора

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Прессъобщение: Китайски агенти използват коронавируса, за да нападат „Шен Юн“

Прессъобщение: Първа белодробна трансплантация на коронавирус пациент в Китай, произходът на органите под въпрос

Дори насред коронавирустната епидемия комунизма не престава да преследва и изтезава: Шест практикуващи Фалун Гонг умират за един месец след изтезания в затвора Полицай дори се присмива: „Твоето страдание ми доставя удоволствие.“

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...