Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тайната история на коронавирусното биооръжие


Визуализацията по-долу “Тайната история на биооръжието коронавирус” се основава на ексклузивния доклад на GreatGameIndiaБиооръжието коронавирус - Как Китай открадна коронавируса от Канада и го превърна в оръжие”

Пробата на Саудитския ТОРС

На 13 юни 2012 г. 60-годишен саудитски мъж е приет в частна болница в Джида, Саудитска Арабия, със 7-дневна анамнеза за треска, кашлица, отхрачване и задух. Той няма дългосрочна анамнеза за сърдечно-белодробно или бъбречно заболяване, не приема дългосрочни лекарства и не е пушач.

Канадската лаборатория

На 4 май 2013 г., проба от този Саудитски ТОРС (известен още като нов коронавирус) от първия заразен саудитски пациент пристига в Националната микробиологична лаборатория (НМЛ) в Уинипег, Канада, чрез Рон Фушиер от Медицинския център „Erasmus“ в Ротердам, Холандия, който секвентира пробата от вируса.

Китайски биологичен шпионаж

През март 2019 г. при мистериозно събитие пратка с изключително вирулентни вируси от НМЛ в Канада се озова в Китай. Събитието предизвика голям скандал сред експерти по биологично оръжие, които питат защо Канада изпраща смъртоносни вируси на Китай.

Четири месеца по-късно през юли 2019 г. група китайски вирусолози са изгонени от тази канадска лаборатория - единствената от ниво 4, оборудвана за справяне с най-смъртоносните болести в света и в която се изследва пробата на коронавируса от първия саудитски пациент.

Xiangguo Qiu

Ескортираната от лабораторията на Канада учен заедно с членове на нейния изследователски екип е Xiangguo Qiu, която е считана за китайски агент на биологично оръжие.

Д-р Xiangguo Qiu е омъжена за друг китайски учен, д-р Keding Chen - двойката е отговорна за проникването в канадската НМЛ, като много китайски агенти са се  представяли за студенти от редица китайски научни институции, пряко свързани с Китайската програма за биологична война.

Д-р Xiangguo Qiu е направила най-малко пет пътувания до Националната лаборатория за биобезопасност в Ухан, намираща се само на 20 мили от пазара за морски дарове в Хунан, където е епицентърът на огнището.

Сега в ход е канадско разследване и остават въпроси дали са се извършвали предишни доставки на други вируси или други основни препарати в Китай в периода от 2006 г. до 2018 г. по един или друг начин.

Убийството на Франк Плъмър

Междувременно, в много странен обрат на събитията, известният учен Франк Плъмър, получил пробата на Саудитския коронавирус и работещ върху ваксината срещу коронавирус (ХИВ) в канадската лаборатория, базирана в Уинипег, откъдето вирусът беше контрабандиран от китайски агенти, е починал при мистериозни обстоятелства в Нигерия.

Учени или шпиони

Планът за хиляди таланти, или Програмата за хиляди таланти, е създаден през 2008 г. от централното правителство на Китай, за да признае и наеме водещи международни експерти в областта на научните изследвания, иновациите и предприемачеството - с други думи за кражба на западни технологии.

Биотехнологично оръжие

Китайската национална стратегия за военно-граждански синтез изтъкна биологията като приоритет и че Народоосвободителната армия може да бъде начело на разширяването и използването на тези знания. Интересът на китайските военни към биологията като нова военна област се ръководи от стратези, които говорят за потенциални „генетични оръжия“ и възможността за „безкръвна победа“.

Китайският коронавирус е биологично оръжие, създадено от китайската армия

Появиха се НОВИ доказателства, че коронавирусът CoVid-19 „Ухан“ е разработен специално като офанзивно оръжие за биологична война, предназначено да изтреби човешките същества.
Ново проучване, публикувано в рецензираното списание Antiviral Research (том 16, април 2020 г.), е озаглавено “The spike glycoprotein of the new coronavirus 2019-nCoV contains a furin-like cleavage site absent in CoV of the same clade.” /Резюмето и пълният PDF (платен) текст на изследването са достъпни чрез този линк на ScienceDirect.com: sciencedirect.com/
То разкрива, че коронавирусът CoVid-19 съдържа уникални функции, които му позволяват да функционира като по-ефективна оръжейна система за предаване от човек на човек, което помага да се обясни защо вирусът е невъзможно да се съдържи (дори при условия на „карантини“), които са се провалили в Китай, Япония, Корея и другаде).

Експерт: Китайският корона вирус е създаден в лаборатория в Ухан като биологично оръжие

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса (Вирус на Китайската комунистическа партия) – ВИДЕО

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Китайската комунистическа партия е отговорна за глобалното разпространение на коронавирус – ВИДЕО

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса – През първите два месеца от бума на заразата пред очите му денонощно умирали хора

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Прессъобщение: Китайски агенти използват коронавируса, за да нападат „Шен Юн“

Прессъобщение: Първа белодробна трансплантация на коронавирус пациент в Китай, произходът на органите под въпрос

Дори насред коронавирустната епидемия комунизма не престава да преследва и изтезава: Шест практикуващи Фалун Гонг умират за един месец след изтезания в затвора Полицай дори се присмива: „Твоето страдание ми доставя удоволствие.“

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!