Китайският коронавирус е биологично оръжие, създадено от китайската армия

Китайският коронавирус е биологично оръжие, създадено от китайската армия в биологичната лаборатория в град Ухан, съобщава https://halturnerradio.com/. Според радиото, епидемията е предизвикана от изтичането на вируса от лабораторията. Ситуацията е толкова сероизна, че СЗО беше принудена да обяви глобално извънредно положение заради заплахата от пандемия.

Източници на медията твърдят, че в генома на уханския коронавирус са открити фрагменти, които сочат, че вирусът е създаден изкуствено.

Тук е публиквана разшифровката на генома.

Китайският вирус представлява генетично модифициран вирус от типа Bat-SARS, с който е работила китайската армия.

Американски източници съобщават, че първоначалният коронавирус Bat-SARS е бил променен по начин, който не би могъл да се случи в природата без генетична манипулация.

Според медията, мерките, които предприемат китайските власти за изолацията на цели населени места, също показва, че не става дума за обичайна епидемия, а за биологическо оръжие, за опасността от което са добре осведомени.

Припомняме, че през първия месец бяха изолирани 56 милиона души в 19 града. В събота беше изолиран още един град, който се намира на 800 километра от първоначалното място на поява на заразата.

Превод: Faktor.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...