Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

„Хората в близко село са заразени с коронавирус. Длъжностните лица не предоставят лечение, а вместо това блокират цялото село“.
Веднъж на няколко дни се изпращат хора да проверят всяко домакинство. „Ако някой отвори вратата, те си тръгват; в противен случай влизат и изнасят труповете до огромна яма, изкопана предварително за незабавно погребване“

By Minghui correspondents Shu Tong and Zhang Ming


(Minghui.org) САЩ и много други страни предприемат спешни действия за спиране на пандемията на коронавирус и Китай заяви, че броят на новите случаи е спаднал близо до нулата. Например само четири нови случая са регистрирани в Хубей на 13 март 2020 г. и всичките са в Ухан.

„В общи линии пикът на епидемията е преминал в Китай“, заяви Ми Фен, говорител на Националната здравна комисия на 12 март 2020 г.

Но независими разследвания от множество медии показват друго.

Нови случаи на коронавирус не се обявяват

"Правителството продължава да казва, че много общности нямат нови случаи ... това е различно от което видях в болницата днес", казва Джан Йи, жител на Ухан, както съобщи Гласът на Америка (VOA) на 10 март 2020 г.

Джан придружавал майка си, която има тежко сърдечно заболяване, в спешното отделение на местна сърдечна болница, когато е интервюиран по телефона от репортер на VOA. Той казва, че един пациент пред него и майка му е тествал положително за коронавирус, докато се опитвали да намерят лечение за сърдечното му заболяване. След това пациентът е насочен да отиде в карантинно заведение.

Работещите в спешното отделение разкриват, че са свидетели на подобни случаи почти всеки ден - хора, които са били под карантина у дома през цялото време и не са показали никакви симптоми, тестват положително, когато дойдат в сърдечната болница за други състояния. Джан се съмнява дали такива случаи някога са били включвани в официалния доклад и възкликва: „Ситуацията е ужасяваща. Всички тези безсимптомни хора биха могли да бъдат носители на вируси, но не може да се знае докато всички в Ухан не бъдат тествани за коронавирус."

„Всичко е фалшиво“

Когато вицепремиерът Сън Чунлан и местни служители посещавата Ухан на 5 март 2020 г., няколко жители извикват: „Фалшиво, фалшиво! Всичко е фалшиво!“

The Guardian съобщи за този инцидент на 6 март в статия, озаглавена "Фалшиво, фалшиво": Висш китайски лидер освиркан от жителите на град с  коронавирус по време на посещение." Жителите казват, че за това посещение-проверка държавните служители се престорили, че идват да доставят зеленчуци и месо.

„Какво викаха? Викаха истината. От години, когато се провеждат тези срещи или проверки от високо ниво, тези, които биха казали истината биват гонени или затворени“, цитира The Guardian нетизени (интернет-граждани, бел. прев.) от Китай.

След този инцидент, държавни служители бързо се свързали с жителите, събирайки мненията им и твърдейки, че техните тревоги ще бъдат разрешени. Два дни по-късно входът на района, където местните жители преди получавали пакети и доставки - храна и други стоки от първа необходимост - е бил закрит.

Снайперите са навсякъде при посещение на Ши

Когато Ши Джипинг, най-върховният лидер на Китайската комунистическа партия (ККП), посещава Ухан на 10 март, по пътя му не се чуват подобни викове.

„Полицейските служители стояха на балконите ни и ни блокираха да гледаме“, пише един жител от квартал Тингуан. Други жители са имали подобни случаи също.

Един жител заяви, че не е знаел кой посещава района. „На всички покриви на сградите имаше снайпери. И целият трафик бе блокиран“, пише той.

„Беше разкрито, че местните власти са изпратили цивилини полицаи и специални дежурни във всяко домакинство в жилищния квартал, който ще бъде посетен от Ши, и са разположили снайперисти по покривите на всички сгради в близост“, съобщава Asia Times на 11 март в статия със заглавие „Пътуването на Ши до Ухан не успява да възстанови доверието.“

Не всички са тихи при посещението на Ши. По време на инспекцията Radio France Internationale (RFI) съобщи за видео, циркулиращо онлайн. Когато лимузината на Ши пристига в Тингуан, няколко души, облечени в черно, го посрещат. След това Ши излиза след трима служители.

„Мога ли да се обадя сега?“ - пита женски глас във видеото. Отговор няма.

След известно време един офицер, който приветства Ши, подава сигнал, като маха с една ръка назад.

„Мога ли да започна сега?“ - пита отново женският глас.

- Да - отговаря друг женски глас.

Във видеото и двете жени се провикват силно от сградата: „Поздравяваме председателя Ши! Поздравяваме председателя Ши! Да живее Ухан! Да живее  Китай!“ След което Ши ги поздравява обратно.

"Много нетизени изтъкнаха, че това показва, че са назначени актриси за тази цел, да изобразяват обикновени жители", съобщава RFI.

Размисъл за комунизма

Към 18 март 2020 г. пандемията на коронавируса се разпространи в над 150 страни и територии, като смъртните случай са най-малко 7,989.

Но в Китай трагедията все още продължава. Наскоро един читател писа до Minghui.org, че неговата племенница е от Ухан и тя наскоро се е обадила на роднини в региона. „Хората в близко село са заразени с коронавирус. Длъжностните лица не предоставят лечение, а вместо това блокират цялото село“, му казала неговата племенница.

Веднъж на няколко дни се изпращат хора да проверят всяко домакинство. „Ако някой отвори вратата, те си тръгват; в противен случай влизат и изнасят труповете до огромна яма, изкопана предварително за незабавно погребване“, казала тя. „Ямата е огромна и може да побере поне стотици хора.“

Александър Солженицин, автор на „ Архипелага ГУЛАГ“, веднъж писа: „Насилието може да бъде прикрито само с лъжа, а лъжата може да се поддържа само с насилие. Всеки човек, който веднъж е обявил насилието за свой метод, неизбежно е принуден да приема лъжата за свой принцип."

Китай под управлението на Китайската комунистическа партия не се различава от Архипелага ГУЛАГ и тежестта на собствените й лъжи в крайна сметка ще доведе до нейния крах.

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса – През първите два месеца от бума на заразата пред очите му денонощно умирали хора

Тайната история на коронавирусното биооръжие

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Прессъобщение: Китайски агенти използват коронавируса, за да нападат „Шен Юн“

Прессъобщение: Първа белодробна трансплантация на коронавирус пациент в Китай, произходът на органите под въпрос

Дори насред коронавирустната епидемия комунизма не престава да преследва и изтезава: Шест практикуващи Фалун Гонг умират за един месец след изтезания в затвора Полицай дори се присмива: „Твоето страдание ми доставя удоволствие.“

Източник/ци: http://en.minghui.org/html/articles/2020/3/17/183668.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!