Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Методи Андреев: Управляващите са крадци, рекетьори и мутри! Забрави да каже КОМУНИСТИ

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, и син на полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

„Защитен свидетел е най-добрата оферта, която Божков може да получи, защото тя няма да го оневини, но ще облекчи неговото положение. Ще разкрие мафиотската същност на управлението, не само на това, но и на предишните.“ Това заяви бившият народен прдеставител Методи Андреев в ефира на „Делници“.

Андреев сподели, че българският бюджет е бил ощетен със 700 млн. лева.

„Божков разкрива грозната истина. Нашата държава отдавна е станала мафиотска и тези, които ни управляват са крадци, рекетьори и мутри. Човек, който е бил съдружник с тях започва да говори с имена.“

На въпрос относно поредната публикация на Васил Божков в социалните мрежи, Андреев отговори:

„Сагата продължава, нещата стават още по-сложи и още по-грозни. Независимо, че Божков е обвинен в 18 обвинения, той все още не е осъден. Неговата гледна точка е обвинение към тези, които твърдят, че той е престъпник.

Бившият народен представител сподели, че България има прокуратура, но постави под сериозен въпрос нейната обективност.  „Ние възлагахме много надежди на г-жа Кьовеши, затова Борисов по едно време имаше отрицателно отношение когато тя имаше проблеми в собствената си страна, но когато разбра, че ще стане прокурор, каза „браво“.“, завърши Методи Андреев.

Глава 2: ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

---

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП,после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП,още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Менда Стоянова – член на БКП и партиен секретар на Окръжния народен съвет, Пловдив на звеното "Приходи от народното стопанство" в Окръжния Народен Съвет в Пловдив, сега зам.-председател на НС, известна с лобирането за открито корумпирани структури - facebook.com

2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд„ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”Кметът на София Йорданка 15. Фандъкова –комунист („Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г. Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни борци – антифашисти и антикапиталисти“, заяви преди време червеният общински съветник Тодор Кръстев от Пловдив)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.mignews.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!