Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Комунистите никнеха на всеки километър до 9.ІХ.1944 г., а след тази дата вече на всеки милиметър до ноември 1989 г., продължават да никнат и днес, но името им се смени на ГЕРБ.

В началото на юли 2014 г. Александър Паунов от трибуната на 42- я парламент заяви :

„Най-големите лъжци в този парламент се намират на първия ред на ГЕРБ. Най-големият лъжец е Бойко Борисов. Дядо му е убит от комунистите. Ако дядо ти е убит от комунистите, никога няма да влезеш в редовете на Българската комунистическа партия и да влезеш в органите на МВР. Първа лъжа. Бойко Борисов заедно с парламентарната група вкарва закона за престъпленията на комунистическия режим, а първият ред са комунисти. Бойко Борисов комунист, дете на партията. Цецка Цачева – комунист, Велчев – комунист, само че изключен, защото няма качества на комунист. Ще ви кажа истински случай.

В арменския парламент влизат хора с маски и автомати и казват: да напуснат комунистите и почват да стрелят на месо. Ако в тази зала влязат хората с маските, теоретично, и с автомати, и кажат комунистите да излязат от залата, аз от вас няма да мога да изляза от тази зала, всички ще се хвърлите към вратите“.

Ако се вгледаме в ръководството на държавицата България (Герберландия) ще стане ясно, че са ни ръководили гербери - комунисти:

Експрезидентът Росен Плевнелиев – комунист

Ексремиерът  Бойко Борисов – комунист

 

Експредседателят на парламента Цецка Цачева – комунист

Председател на ПГ на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов - син на личния шофьор на ген. Шопов шеф на КДС – комунист

Експредседател на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова –комунист (партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив)

Кмет на София и заместник на Бойко Борисов – Йорданка Фандъкова –комунист („Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г. Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни борци – антифашисти и антикапиталисти“, заяви преди време червеният общински съветник Тодор Кръстев от Пловдив)

Димитър Николов - кмет на Бургас, член на ИК на ГЕРБ -московски възпитаник израснал в семейство на комунисти ...

Румяна Бъчварова - бивш МВР министър, дъщеря на номенклатура на ЦК на БКП,главен редактор на казионния вестник Отечествен фронт ...

Николай Младенов – комсомолски секретар ,  вероятен племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие, биш министър на външните работи 

Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси, бивш министър на образованието

Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова, бивш финансов министър

Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, бивш министър в МОСВ

Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар”, бивш министър МРРБ 

Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,  бивш министър на културата 

Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп, израснал в комунистическо семейство, бивш министър на транспорта

Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП, бивш министър на правосъдието

 Аню Ангелов – Комунистически генерал, член на БКП,  бивш министър на отбраната 

Мдаа … И да ги къпе или не човек, то червената комунистическа боя от тяхното минало е ясно видима и синя няма да се покаже … Бившият комунист май си остава комунист дори и член на ПП ГЕРБ… 

Иво Беров пише за подобна мимикрия следното: 

„Защото и Бойко Борисов е бивш комунист. И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995-та година. 

Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи /понеже е готин, може би едва ли не/, откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа – Тодор Живков. Негов работодател, между другото.“ 

„Под лупа“

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

По времето на соца имало един страшен цигански оркестър, който свирел по банкети и конгреси на БКП из цяла България и така цигните си изкарвали хляба. След 1989 г. дошла демокрацията и нямало вече банкети и конгреси. БКП-то им казали, че вече няма да са те на власт и цигните се прибрали по селата. Глада обаче не се търпи и решили да се предложат на новата власт... да им свирят на техните събития. Пратили най-младия тромпетист - Асан, в София, като изрично му забранили да споменава, че са свирили за БКП-то. След два дена се връща Асанчо тъжен, бушониран, омачкан и окъсан..
Наобиколили го от цялата махала:
- Кажи, Асане какво стана?
- Ми к'во... като разбраха, че сме свирили за БКП-то, ме смляха от бой и ме изхвърлиха.
- Бре, Асанчо, к'ъв си прост, начи! Нали те предупредихме да не им казваш, че сме свирили на комунистите?!
- А бе аз не им казах бе бате, те беа същите и мa познаа...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://burgas-podlupa.com/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...