Жени пребиха жестоко, почти до смърт, девойка във Враца

INTRIGI.BG

Pайонна прокуратура – Враца наблюдава досъдебно производство за причиняване на тежка телесна повреда.

В хода на разследването е установено, че на 31 юли пред жилищен блок в жк. „Дъбника“ в гр. Враца е нападната 22-годишна жена. Били ѝ нанесени удари с ръце по тялото и главата и ритници в областта на тялото, съобщиха от Апелативна прокуратура – София.

Боксьорката от Алжир Иман Халиф е печелила в турнира "Купа Странджа"

Светлана Каменова започна с победа, но я очаква еднa от скандалните боксьорки

Втора състезателка напусна ринга в сълзи след мач срещу транс боксьор на Олимпиадата

Пострадалата е приета в болнично заведение, където е установено травматично разкъсване на далака с кръвоизлив в коремната кухина. Това наложило оперативното отстраняване.

След постъпил сигнал за случилото се на телефон за спешни случаи 112 е започнало досъдебното производство с разпит на свидетел.

С постановление на наблюдаващия прокурор в качеството на обвиняеми са привлечени две жени – съответно на 28 години, на 38 години като извършители, и друга на 20 години, като подбудител и помагач.

По първоначални данни деянието е извършено по личен мотив на обвиняемата последната, провокиран от предходен конфликт с пострадалата. Тя мотивирала и подпомогнала извършителите, като им дала съвети, разяснения за местоработата и местожителството на жертвата, откарала ги е до дома ѝ, за да ѝ нанесат побой.

Понастоящем трите обвиняеми са задържани за срок до 72 часа, като предстои Районна прокуратура – Враца да внесе в съда искане за вземане на мерки за постоянно задържане спрямо тях.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Жени пребиха жестоко, почти до смърт, девойка във Враца - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!