Контрабандистите на Паскал раздавали всеки месец по 1 милион евро подкупи на паркинга на парламента (ПОДРОБНОСТИ)

Николина Ангелкова: “Не мога да се позная аз ли съм на снимките с Живко Коцев!” А шапката и цайсите позна ли си? (СНИМКИ)

Исторически скандал! Осъдената на смърт милиардерка кътала в мазето си 2 тона долари, а мъжът ѝ... СНИМКИ

Вижте колко струват марковите шапка и очила на Ангелкова, които я издадоха, че е точно тя на снимките с Коцев

Скандално инфо сподели с депутатите шефът на ДАНС Пламен Тончев, а схемата започнала през първия мандат от управлението на Продължаваме Промяната през 2021 година. Тогава като министър на вътрешните работи Бойко Рашков разпоредил Николай Николов Паскал и дясната му ръка да получат карти на служители на МВР.
Първият купен срещу 1/2 милион лева бил тогавашният шеф на полицията в Хасково Венцислав Кирчев (на снимките с Бойко Рашков), но той се задържаш само още месец на поста.
След падането на Промяната каналите с контрабанда минават в ръцете на президентските секретари по Пътя на Копринката, а новият министър Иван Демерджиев сменя полицейските шефове с други, за да контролира лично незаконния трафик. Шефът на полицията в Хасково е ключова фигура, защото именно това подразделение на МВР охранява ГКПП Капитан Андреево, откъдето минава целият трафик.

С връщането на Сглобката Асен Василев и Бойко Рашков връщат позиции и подкупите на Паскал тръгват отново към Промяната.

Градинарят на Бойко Рашков прибрал 6 милиона от контрабандистите на Паскал в пакети за тор и семена?

Според вестник Уикенд Паскал изградил фабрика край Одрин и всеки месец изнасял контрабанда 5 тона папироси за Гърция през България. Новата разработка на ДАНС е от края на миналата години а, а милионът с подкупите е вървял на паркинга пред НС регулярно всеки месец. През определени дни там се изреждали шефката на Митницата, Живко Коцев, ченгета и мастити депутати от ПП и ДБ/ДСБ, който прибирали между 20 и 100 хиляди евро всеки месец. Парите били отпускани от личния ковчежник на Паскал Георги Радев, племенник на известен митничар от зората на Прехода. Подкупите в пликове и подаръчни раздавал Стефан Димитров, който не пропускал да се щрака с всички надарени. От неговия телефон МВР разполага със снимки на всички подкупвани длъжностни лица, част от които вече изтекоха в поръчковите медии на прокуратурата.

Шефката на Митницата получила листчета с точните канали, за да спазва инструкциите, защото не блестяла с кой знае колко акъл и трябвало да ги учи наизуст, за да ги спазва подробно и да не ги обърка. В първата си версия пред медиите тя твърдеше, че нощем преди да заспи ги разучавала, за да ги бори.

За ЧНГ Стефан Димитров и подарява скъпа чанта на Prada за близо десет хиляди, с която тя отишла на работа и събрала погледите на колегите си. Всички часовници, бижута и пари са били с ясен произход контрабанда и никой от подкупваните не е имал илюзията за нещо друго.
В този милион евро влизат само подкупите на нивата под Асен Василев, Кирил Петков и Бойко Рашков.

Аферата с подлупите от контрабандистите коментира днес и депутатът Станислав Балабанов от ИТН, които оглавиха и парламентарната комисия за разследване на корупцията в Митницата:

“Има тежък политически чадър от страна на ПП-ДБ.”

„Бойко Рашков вече няма как да се скрие, поканили сме го във вторник на комисията да отговаря за лъжите си. Има много проблеми в Агенция „Митници“. Петя Банков я назначи Асен Василев“, заяви Станислав Балабанов

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Контрабандистите на Паскал раздавали всеки месец по 1 милион евро подкупи на паркинга на парламента (ПОДРОБНОСТИ) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!