Градинарят на Бойко Рашков прибрал 6 милиона от контрабандистите на Паскал в пакети за тор и семена?

Градинарят от палата на Бойко Рашков му пренесъл 6 милиона лева от Паскал в торби за тор и смена?! Тази версия е основната линия в разработката на ГДБОП “Градинаря”, която Царят на Промяната упорито се мъчи да смачка.

През 2022 година арестуваните баща и син Димитрови – Голямата и Малката Яра вече са стартирали контрабандните канали под ръководството на митичния Паскал. Бойко Рашков е сменил отново амплоато и от следовател и член на Бюрото за контрол на СРС-тата вече е мастит МВР министър, арестувал лично Бойко Борисов.

Наблюдението от ДАНС към тях също е започнало, а в ГДБОП е образувана разработка за пране на пари с името “Градинаря”. В нея най-общо се разказва, че през градинаря на Бойко Рашков Николай минават колосалните 6 милиона лева, които циркулират през дружества в Швейцария и Кипър с наименованията “Евроелектрик” и “Никмар”. След това парите потъват в офшорни сметки с неизвестен ползвател.
Нещата се подреждат, когато ченгетата бързо установяват, че 64 годишният градинар Николай Воденичаров е всъщност общ работник на двата съседни палата край Американския колеж – на контрабандиста Марин Димитров и на вътрешния министър Бойко Рашков в един от най-баровските квартали на столицата.

В сигурния район между Полицейска академия и Американския колеж градинарят Ники шета необезпокояват с пълните книжни и найлонови торби от двор в двор. Торби вероятно пълни с кеш пари…

Отвреме навреме контрабандистите лично прескачат до именития си съсед с подаръци и се щракат на персийските му килими, а връзките им изглеждат много по- дълбоки, отколото Рашков ги представяв медиите.

Срещите на Бойко Рашков с комшиите контрабандисти са били доказано вече десетки само в МВР и кой знае колко на персийските килими в дома му, но не върви да си разменят торбите под носа на ченгетата.

Покрай разрешени СРС-та за обкръжението на старшата Яра ченгетата надушват, че Бойко Рашков контактува често с него и със сина му Стефчо, а градинарят им играе ролята на посредник. Започват да го следят и установяват, че Градинарят Николай Воденичаров често прескача от двор в двор със съмнителни пакети със семена и тор винаги в посока от двора на контрабандистите на Паскал по посока на Бойко Рашковия палат с 20-те стаи и 12-те бани и тоалетни.

След разпит в ГДБОП градинарят отново пали джапанките по посока резиденцията на Рашкови. Ченгетата го проследяват и като виждат къде се шугва, се хващат за главите. Всичко им става ясно като бял ден.

Операцията е осветена в някои медии, а после е потулена от сегашния шеф на ГДБОП Явор Серафимов.
В КПКОНПИ също се заинтересуват от Рашкови и пускат ревизия през 2019, която още не е обявена официално, но е смачкана набързо, след като установява огромно несъответствие с доходите на Бойко Рашков. Арогантното поведение на бившия кандидат за главен прокурор буквално сковава разследващите органи.

Дали Голяма и Малката Яра заедно с градинаря ще пропеят, само от това зависи на свобода или “на топло” ще прекара Бойко Рашков остатъка от старините си.

Утре очаквайте: Как се раздаваха подкупи за шефката на Митницата и главсека на МВР на паркинга на Парламента

Източник Уикенд

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Градинарят на Бойко Рашков прибрал 6 милиона от контрабандистите на Паскал в пакети за тор и семена? - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!