Николина Ангелкова: “Не мога да се позная аз ли съм на снимките с Живко Коцев!” А шапката и цайсите позна ли си? (СНИМКИ)

Ангелкова надмина и най-големите очаквания на пластичните хирурзи за техните постижения.

Би Нюз

Николина Ангелкова нямала нищо общо с мадамата от снимките с часовника на Живко Коцев! Проверка на BNEWS установи, че двете жени от снимките на Ангелкова и тези на контрабандистите доста се различават, но това е заради ….фотошопа и швейцарските клиники за пластична хирургия, които бившата министърка и сегашен бизнеспартньор на Валентин Златев често посещава.

Исторически скандал! Осъдената на смърт милиардерка кътала в мазето си 2 тона долари, а мъжът ѝ... СНИМКИ

Бившата министърка на ГЕРБ Николина Ангелкова вече е разпитвана от прокуратурата за Живко Коцев и скъпия часовник, който той получава пред нея от контрабандистите и това е надлежно заснето от арестувания Стефан Димитров.

Пред прокурори и следователи топюристката изиграла финта на Белия балет с троен пирует и зявила, че въобще не се разпознава тя ли е до нахиления Живко с часовника. Николина е голям фен на любимия футболен клуб на Бойко Борисов Реал Мадрид и често пребивава във VIP ложите на Сантяго Бернабеу под ръка с президента на белите Флорентино Перес. Дори се шушука за афера между тях, но затова утре.

Интересно, обаче, дали разпитващите са запитали Николинка дали си разпознава шапката и слънчевите очила от популярни световни брандове за по няколко хиляди евро, с които тя позира на други снимки, за които самата тя твърди, че са нейни?!

Никой не пита очарователната бивша министърка откъде пари и за скъпите екскурзии и воаяжи.
Разследващите се видели принудени да назначат съдебна експертиза Ангелкова ли е с контрабандистите, след като самата тя не се разпознала.

Тази доста пошла и самоунижаваща юридическа врътка издава страха на Ангелкова и Златев да се стигне до истината и да се разкрие какви точно са връзките на тях самите и на техните хотели с арестуваното ОПГ за контрабанда и пране на пари.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Николина Ангелкова: “Не мога да се позная аз ли съм на снимките с Живко Коцев!” А шапката и цайсите позна ли си? (СНИМКИ) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!