Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кандидат-президент на Франция: САЩ провалиха проекта Европа от Атлантика до Урал

/Поглед.инфо/ Кандидатът за президент на Франция Ерик Земур смята за грешка това, Европа не успя да създаде голяма конфедерация, която да включва Русия. Както той обясни в интервю за „Льо Понт“, всеки път това е възпрепятствано от САЩ и някои европейски държави, които предпочитат да развиват отношенията си в рамките на НАТО.

„Владимир Путин не ръководи комунистическа държава, той не е избивал десетки милиони хора в ГУЛАГ. Значи той не е Сталин“, каза френският кандидат за президент Ерик Земур в интервю за „Льо Понт“. Но в същото време той отбеляза, че наблюдава продължаването на имперските традиции от руските царе до Сталин и Путин.

Попитан от журналист какви грешки е допуснала Европа по отношение на Русия, Земур отговаря, че след падането на комунизма Франсоа Митеран е предложил създаването на европейска конфедерация, която да включва Русия. Но според него американците са осуетили този проект.

По-късно друг френски президент Жак Ширак се опитва да интегрира Русия в общото европейско пространство, но всеки път САЩ и някои други европейски страни предпочитат да развиват сътрудничество в рамките на НАТО, а не на европейския континент по традицията на Дьо Гол, от Атлантика до Урал.

Самият Европейски съюз е общност от държави; тъй като няма европейска нация, следователно Европейският съюз не може да остане в историята, твърди Земур. И Европа реагира на действията на Русия в рамките на НАТО, тоест подчинявайки се на САЩ. Следователно европейското разделение на НАТО, а не ЕС, ще излезе силно от тази криза. „Когато Германия харчи 100 милиарда, тя незабавно обявява закупуването на американски военни самолети Ф-35, а не на френски „Рафал“, каза Земур.

Журналистът попита Земур коя според него е най-голямата грешка на Франция в историята, на което политикът отговори: загубата на Канада в полза на британците. Той смята, че заедно с Канада Франция е загубила целия свят, пише „Льо Понт“.

Превод: В. Сергеев

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Кандидат-президент на Франция: САЩ провалиха проекта Европа от Атлантика до Урал - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!