Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков: з€л€н с₭и вдигна топката на Орбан, а Сорос направи най-лошата инвестиция в живота си

„Феноменалните резултати на Виктор Орбан в Унгария се дължат на неговата политика. Той направи фантастична социална политика през 12-те години на власт“. Това каза пред БНР Георги Марков, бивш конституционен съдия, депутат в 44-тото Народно събрание. От години той живее в Унгария. И допълни, че след вота в страната противопоставянето между Брюксел и Будапеща ще продължи:

„Има голямо разминаване между ценностите на Брюксел и на Орбан. Те са свеждат до третия пол и джендър идеологията, миграцията. Ценностната система на Брюксел е на неолибералната демокрация. Страните в Европа са различни. Люксембургският премиер има за съпруга мъж, Орбан има за съпруга жена, от която има пет деца. Разни хора, разни идеали. Унгарците са особен народ, те не обичат да имат шеф“.

В предаването „12+3“ Марков поясни, че в Унгария не е имало предсрочни избори, защото смесената избирателна система дава добри стабилни мнозинства.

Той посочи, че Унгария осъжда войната, а Орбан е лоялен член на НАТО, на ЕС, но: „Когато Володимир з€л€н с₭и, ни в клин, ни в ръкав, на срещата на ЕС и Джо Байдън се включи във видео, за да попита Орбан - Унгария с кой е в тази война, така му вдигна топката, че Виктор му отговори: „Унгария е за Унгария. Това не е нашата война. Съчувстваме ви, участваме в санкциите, но не в енергийните, защото няма да се самоубия и държавата ми да спре да функционира. Нито Русия, нито ¿-кр@й н@ са членки на НАТО“. Виктор Орбан не сваля глава пред новата американска администрация“.

Интервюто с Георги Марков по БНР можете да чуете тук.

Пред dnes.dir.bg Марков коментира, че партията ФИДЕС размаза обединената опозиция в Унгария. Орбан има 135 депутата срещу едва 57 на противника. "Победата ни се вижда от Луната и от Брюксел", каза на купона развълнувания Виктор. Чичо Дюри /Шорош Дьорд/ направи най-грешната инвестиция в живота си, финансирайки обединението на опозицията, каза Орбан, който ще стане за пети път премиер. 

з€л€н с₭и помогна, без да иска, на Виктор с въпроса към него за кого е Унгария във войната. Последва отговор: "Унгария е за Унгария. Осъждаме войната, обслужваме 500 000 бежанци, подкрепяме и санкциите, но не и енергийните. Това не е наша война и няма да участваме в нея чрез изпращане на оръжие". 

Война или мир без лозунга на Орбан срещу опозицията, която искаше унгарски войници на фронта. Но все пак социалната политика бе решаваща за победата.

Радвам се, че не подведох портала Dir.bg в прогнозата си "Защо Орбан ще спечели отново". 

В Унгария се проведе и референдум, на който 95% от унгарците казаха стоп на джендър идеологията в училищата.  

Източници: БНР, dnes.dir.bg

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Георги Марков: з€л€н с₭и вдигна топката на Орбан, а Сорос направи най-лошата инвестиция в живота си | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!