Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Падна тайната в коя чужда банка се съхранява 2/3 от златото на България... И ще го върне... като на Русия?

Една от най-дълго пазените тайни в България беше разбулена по време на изслушването на двамата кандидати за управител на БНБ Любомир Каримански и Андрей Гюров в комисията по бюджет и финанси в Народното събрание.

Депутат зададе въпрос къде се намира златния резерв на държавата. Това накара председателят на комисията Румен Гечев да си глътне езика, съобщавайки новина, която бе умишлено пазена в държавна тайна в продължение на десетилетия.

От депутата се разбра, че златото на България е 41 тона, 27 от които се пазят в частната Bank of England, останалите 14 тона са у нас.

Народният представител попита дали ще си приберем кюлчетата от Острова предвид войната в ¿-кр@й н@. "Колега, моля ви, да не размятаме пред цяла България кюлчета", скочи Гечев.

Каримански заяви, че не смята за удачно да предприемаме стъпки към пренасяне на съкровищата ни, защото нито знае какви са точните договори, нито дали има наказателни клаузи по тях.

Той припомни, че златото в момента е в на рекордно високи равнища и обеща, че когато влезе в централната банка, би излязъл с доклад по темата до парламента.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Падна тайната в коя чужда банка се съхранява 2/3 от златото на България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!