Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Първата вълна от наемници изпратени от ЕС, Великобритания, САЩ и прочее отпътува към небето. Стартираха втора вълна...


Картина за Aда е наречена най-грандиозното творение на нашия век

Николай Марков - Posts | Facebook

Първата вълна от наемници изпратени от ЕС, Великобритания, САЩ и прочее отпътува към небето (всъщност Ада! С убийства до Небето не се стига, само до Ада!). Стартираха втора вълна за защита на европейските ценности, ционисти и нацисти!

Не забравяйте, че 20 дни след началото на руската военна операция ¿-кр@ ин ската и руската армии не са влизали в директен сблъсък. Няма и за какво да се бият, защото и до ден днешен няма акт за обявяване на война. А след като няма?! Това не пречи на двете армии да имат изградена една специална комуникация. Мислите ли?! За чуждестранните наемници има предостатъчно сили и средства и всичко, което виждате по телевизиите е последствията след прегазването им. Прегазването на ония с факлите около 35 хиляди човека, дето се поздравяваха пред очите на з€л€н с₭и с: Хайл Хитлер! Има цели филми и много видео по въпроса, както и такова предоставено на вниманието на всички европейски лидери. Те са ги гледали, а президента на САЩ има още повече информация за много хубави работи. Добре е да знаете, че жертвите наемници не се описват никъде и от никого, а просто изчезват в небитието все едно не ги е имало. И точно такава трябва да бъде съдбата на всеки добре платен наемник. В това отношение съм категоричен - съдба на плъх. Държавите си имат армии и това е единственото правилно решение - колкото и докъдето.

Искрено се надявах, че от България ще заминат повече наемници, но за съжаление, предполагам, че са около 570 човека плюс. Данните им вероятно не са тайна за руското военно разузнаване, както и данните на всеки един друг такъв. За нашите, обаче, нещата стоят по много различен начин отколкото за другите. Не ми се обясняват последствията, за да имат смелост да продължат да заминават да воюват с руските. Но какво съм ги замислил тези, като всеки си има глава на раменете, а демократичната и правова държава ни дава свобода да решаваме сами и избираме съдбата си - собствената и на близките си. Лошото е, че не отиват да бранят нацистите най-говорящите ни глави по телевизиите, а толкова ми се искаше да отидат. Дори ги стимулирах да отидат и да защитят европейските ценности и демокрацията с оружие в ръка. Човекът не е само долари и думи, трябва да има и дела!

Наемници трябват другари, въоръжени наемници! Така се брани демокрацията.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!