Tyxo.bg counter

Либералите са в нокаут! Доналд Тръмп вече е президент на САЩ! Въпреки яростния натиск на демократите комунисти - Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

Да не забравяме: КОЙ наложиха комунизма на света

От 8 ноември насам в Америка се развихри невиждана досега кампания за отхвърляне на официалните резултати и "служебна победа" на Хилари Клинтън

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА

Доналд Тръмп вече официално е президент на САЩ. Това сочат данните на агенция "Асошиейтед прес", която брои гласовете на електорите от Избирателната колегия, които гласуват в столиците на отделните щати, предаде npr.org. Според данните на АП още в ранната вечер Тръмп е прехвърлил границата от необходимите му 270 електорални гласа, въпреки че в някои щати гласуването продължава. 

Дали електорите ще останат верни на принципа да последват волята на гласоподвателите в отделните щати или ще се поддадат на масираната кампания на либералите от лагера на Хилари Клинтън, които упорито ги призоваваха да гласуват за нея. Това беше основният въпрос от 8 ноември насам, когато Тръмп спечели 306 от общо 538 електорални гласа, въпреки че загуби народния вот с почти 3 милиона гласа. 

Оттогава насам в САЩ се развихри невиждана досега кампания за отхвърляне на официалните резултати и служебна победа на Хилари Клинтън. Както е известно, избирателната система в САЩ е изключително сложна и крайният избор се извършва от членовете на т.нар. Избирателна колегия, които са различен брой за всеки отделен щат. По правило, победителят в щата взима всички съответни електорски гласове, които са общо 538. 

Необходимият минимум електорални гласове за избора на президент е 270. В 30 от общо 50 щата и окръг Колубмия има приети закони, които задължават електорите да се подчинят на решението на гласоподавателите. Борбата на либералите беше за останалите, които можеха евентуално да отхвърлят победата на Тръмп. 

По данни на американските медии електорите са били засипани с писма, имейли и телефонни обаждания от страна на либерални активисти и общности. Имало е дори и смъртни заплахи. 

Въпреки това се оказа, че повече електори са се опитали да гласуват срещу Хилари, отколкото срещу Тръмп. По данни от понеделник следобед (американско часово време) съотношението е 7:2. 

Така например трима електори на демократите са се опитали да гласуват за Бърни Сандърс, вместо за Хилари - по един в щатите Мейн, Минесота и Колорадо. Гласовете им обаче не са били зачетени, поради действащия в тези щати закон, който ги задължава да гласуват за победителя в съответния щат. 

epicenter.bg 

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистите са хората на Запада

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни