Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Изродските стенописи на международното летище в Денвър
Изродските стенописи на международното летище в Денвър, САЩ
The freaky murals at Denver International Airport

В своя официлна реч Ан Бресингтън, член на Конгреса на Австралия, разобличи т.н. Програма 21 (Аgenda 21) на Римския клуб,
свързана с плановете за депопулация на планетата до 300-500 милиона в срок до 2050 г.

В това число влизат множество анти хуманни мерки, включително и масова стерилизация на младото поколение с цел да се "спаси Майката Земя".

Анн Бресингтън проследява накратко началото на тази програма от 1972 година, когато открито се излагат направленията за развитие на света:

- към единно световно правителство оглавявано от ООН,

- към пренасочване на ресурси към третия свят, така че да се заличи средната класа на Запада и целият свят да се превърне в един " трети свят"

- изкуствено създаване на екологични кризи и бедствия с цел да се внуши на населението, че планетата не може да поддържа живота на толкова много хора

- да се отнеме правото на притежание на земя (колко познато в нашата част на света), тъй като това създавало предпоставки за социално неравенство сред работническата маса (така наречения working pool) - тук правилата не важат за тези, които ги измислят и прилагат, разбира се

"глобално затопляне" (Global Warming),
"промени в климата" (Climate Change) и
"устойчиво развитие" (Sustainable Development)
са другите имена на Програма 21!

ООН - Главна изпълнителна дирекция на Програма 21

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА и че Хитлер би се почуствал пълен клупак, ако можеше да ни види сега.
/conspiracii.blog.bg

Чернобил е бил взривен за да се унищожи Съветския съюз и за да се откъсне Украйна от Русия
експлозията на реактора е била предварително планирана и извършена под ръководството на Централния комитет на КПСС, ръководен от Горбачов, а вината е прехвърлена внимателно на...

Ан Бресингтън
dailyalternative.co.uk


Пълен текст на речта на БЪЛГАРСКИ по долу в "Дневен ред 21" - планът за окончателното поробване на човечеството

AUDIO: 14.1.13 Ann Bressington - Agenda 21 in Australia 55m

"Дневен ред 21" - планът за окончателното поробване на човечеството

Ан Бресингтън независим член на Законодателния съвет

ДНЕВЕН РЕД 21 планът за действие през 21 век

ООН и РИМСКИЯ КЛУБ неговият мозъчен тръст / тинк танк

ДЕМАСКИРАНИ

Ан Бресингтън разобличава Дневен ред 21, Римския клуб и източника на религията на антропогенното глобално затопляне

2013

"В Австралия ежедневно слушаме за натиска, на който са подложени фермерите и производителите на храни. Но нека подчертая, че тези политики идват от от далечно място и трябва да останете с мен за няколко минути, в които ще прочета речта си и аз ще я прочета, защото иначе ще трябва да остана тук часове. Аз малко се отнасям въпреки, че до колкото успях речта е кратка. Но ние сме в беда и затова трябва да се обединим. Преди всичко искам да благодаря на хората, подкрепят Flag Australia, в тяхното усилие да разпространят информацията...

Следват благодарности към хора и неща, които за нашата публика, вероятно ще са безинтересни, за това или прескочете към време-позиция или прочете няколкото бележки в описанието към клипа.

За първи път се сблъсках с Дневен ред 21, през 2008 година. Честно казано, първата ми реакция беше да отхвърля това, което четях, защото не вярвах, че което и да е правителство на Австралия би ни повело по този път. Тогава започнах да виждам законовата схема очертаваща се в парламента, което вече ме обезпокои много. И започнах да виждам тенденцията в законодателството, което гласувахме. Изразих загрижеността си в парламента, но тя бе отхвърлена и игнорирана.

Думите Дневен ред 21 не би трябвало да се произнасят на глас. И ако все пак се произнесат, те ще се отхвърлят като конспиративна теория. Защото ако хората знаеха за Дневен ред 21 и за какво се отнася, има изобилна информация, откъдето в действителност може да се научи каква е целта и правителствата не искат това да е известно.

Баща ми беше казвал, че хората лъжат по две причини. Първата е, защото те е срам от това, което правиш. И втората е, че не искаш хората да бъдат предупредени, точно преди да ги измамиш. И аз честно казано вярвам, че тези тайни са били пазени, по именно тези две причини.

Дами и господа, екологичното движение, каквото го виждаме сега, започва в 1968 год., когато беше основан Римския клуб. Римският клуб се определя като кризисен мозъчен тръст /тинк-танк/, който се специализира в създаването на кризи. Основната задача на този мозъчен тръст е да формулира криза, която да обедини света и да ни привикне към идеята за глобални решения за локални проблеми.

В документ, наречен "Първата глобална революция" с автори Александър Кинг и Бертран Шнайдер, на страница 104 и 105 там се казва: В търсене на враг, който да ни обедини, ние стигнахме до идеята, че замърсяването, заплахата от глобалното затопляне, недостига на вода, глада, най-добре пасват за това. Всички тези опасности са предизвикани от човешка намеса, и ще се изисква глобален отклик.

Това е източникът на Глобалното затопляне, дами и господа.

През 1975 г. Австралия се съгласи да въведе нов икономически ред чрез подписване на декларацията от Лима на втората конференция за организацията за индустриално развитите към ООН. Началото на това беше декларацията от Лима, която беше подробният план за прехвърлянето средствата на труда и работни места и самите производства в развиващите се страни. Оставяйки страни като Австралия с недостиг на технологии, производствени бази и работни места. Сега и слепият може да види какво ще е последствието за нашата страна с невъзможните условия на търговски и тарифни споразумения, които следват. Това е реалност сега, когато липсват около 90% от селското стопанство и производството. Австралия подписа лимската декларация, заедно със стотици други с подкрепата на всички основни политически играчи. Следва изброяване имена от австралийския политически театър.

Беше ми казано, че всички тези споразумения са основата за изпълнението на Дневен ред 21. Изглежда Австралия бива движена върху дъската на глобалната шахматна дъска, а нашите така наречени лидери са или съучастници, или наивни по отношение дългосрочните последствия. И сега сме поставени почти пред шах-мат.

През 1992 г. бившият президент на САЩ, Джордж Буш старши, каза: Ефективното изпълнение на Дневен ред 21 ще изисква дълбоко преориентиране на цялото човешко общество каквото светът никога не е преживявал. Значителна промяна в приоритетите на правителствата и индивидите и безпрецедентно прегрупиране на човешки и финансови ресурси. Тази промяна ще изисква загриженост за екологичните последствия от всяко човешко действие да бъде интегрирана в индивидуалното и колективно вземане на решения на всяко ниво. Четейки по-нататък сборника от закони нека всеки размисли какво означават думите дълбоко преориентиране на цялото човешко общество и какво всъщност означава безпрецедентно прегрупиране на човешки и финансови ресурси. За тези от вас тук, които не са запознати с Дневен ред 21, ще дам съвет това да е началото на пътя на знанието, не края му.

През 1992 г. Морис Стронг, секретар на конференцията на ООН за Земята и член на Римския клуб, каза Ясно е, че сегашният начин на живот и консумацията на благоденствуващата средна класа включващи, приемане на голямо количество месо, консумацията на голямо количество замразена полуготова храна, използването на фосилни горива, притежаването на моторни превозни средства, малки електроуреди, климатици у дома и работата, и къщи в предградията, не са екологично устойчиви. Сложете заедно тези твърдения заедно с предишното и трябва да е станало ясно, че Дневен ред 21 е да контролира всички аспекти на нашите животи. Как се храним, с какво се храним, колко се храним, как се движим наоколо, производството на храна, количеството на произведена храна, и дори къде живеем.

Дикси Рей, бивш губернатор от Вашингтон и асистент секретар в Дирекция океански и международни екологични и научни дела, каза: Дневен ред 21 се стреми да установи механизъм, за прехвърляне на богатството от гражданите към третия свят. Страхът от екологични кризи ще бъде използван за създаването на Световно правителство и Централно управление на ООН. От доклада от Конференцията за ареалите на ООН от 1976 г. Земята не може да се търгува като обикновен актив, контролирана от физически лица и предмет на натиска и неефикасността на пазара. Частното владеене на земя е основен инструмент за натрупване и концентриране на богатство, и поради това допринася за социална несправедливост. С други думи, дами и господа, ако работите здраво и осъществявате финансов мениджмънт и инвестирате в имоти вие допринасяте за социалната несправедливост. От доклад на президентския съвет за устойчиво развитие: Необходим ни е нов процес на сътрудничество, който води до по-добри решения, по-бързи промени и по-практично използване на човешките, естествените и финансовите ресурси за постигане на нашите цели. И в същото време Харви Рувин, вице председател на проекта Диви земи, казва: Правата на индивида трябва да заемат второстепенно място след колектива.

Джей Гари Лоранс, съветник в клинтъновия съвета за устойчиво развитие: Участието в препоръчвания от ООН процес на планиране, най-вероятно ще разбуни духовете на много конспиративно фиксирани групи и индивиди от нашето общество. И това сме ние. Тази част от нашето общество, която се страхува от Световното правителство и нахлуването на ООН в САЩ, посредством, което личните ни свободи ще ни бъдат отнети ще работят активно, за да провалят всяко избрано длъжностно лице, което се присъедини към конспирацията за осъществяване на Дневен ред 21. За това ние ще наречем нашия процес по друг начин. Ще го наречем "подобрено планиране" или "управление на растежа" или "интелигентен растеж". В крайна сметка избираме: "устойчиво развитие". Прехвърлянето на човешки и финансови ресурси стана видимо за всички ни, благодарение на орязването на услугите и програмите за подпомагане на болните, на младите и възрастните. И разбира се посредством създаването на друго ниво на бедност, идентифицирана посредством понятието "работещи бедни".

Говорих с един човек миналата седмица и той ми каза: Ако Хитлер го имаше все още, той щеше да седи и да си мисли, не ми бяха необходими никакви оръжия, за да завладея целия свят. И би бил прав. Виждаме пладнешки обир посредством нови и нови данъците, защото по общо мнение в тази държава ние сме въшливи от пари и в същото време разходите по големите проекти никак не се връзват с посланието, че сме във финансова криза. Обаче ние, гражданите трябва да затягаме коланите си. Правителството изглежда абсолютно не наясно и без никакви грижа около дълга, който създава. Това означава, че данъците, глобите и другите наказания растат както експоненциално растящата цена на живота Всеки закон, който гласуваме излага на риск способността на обикновените граждани да живеят добре. Постоянно плащаме за така наречените услуги, които не получаваме. Това е преразпределение богатството на обикновените хора, прехвърляне на финансови ресурси, осигуряване на мизерия за хората, които наистина искат да просперират в живота си.

Парламентът посегна също и на правото на хората да притежават собственост и да я управляват без намесата на държавата и по-конкретно със законите за водата, законите за управлението на природните ресурси, за развитието и планирането, които са еднакво вредни за производители на храни, както и за дългосрочната безопасност на нас, жителите на градовете. Всеки трябва да запомни, че всички плащаме данъци за управлението на природните ресурси. Така че това няма да засегне само производителите на храна. Нарушаването на правото на собственост, случващо се на земеделските производители ще се прехвърли и към предградията и към градовете, защото те има правомощията да направят това. В парламента вече рамкирахме право на собственост в селските райони, говоря за закона Бъроуз от долината Макларън, който гласувахме и паролата, използвана да оправдае това беше "наследствен статус", по същото време, когато правата ни да притежаваме и управляваме земята си, да имаме достъп до вода, да произвеждаме достатъчно храна, за да осигурим единствената ни алтернатива на консумирането на често токсична и под стандарта храна от Китай. Това правителство работи извънредно, за да ни отнеме правата по обичайното право, посредством разнообразно законодателство. Обичайното право е това, което гарантира способността за корекция на несправедливости.

През идващата година, уверявам ви, ще чуете дебати върху много закони, които още повече ще подкопават правата, давани ни от обичайното право. И вие, дами и господа, вие трябва да застанете зад мен, за да спрем това да не се случи. Колкото повече Дневен ред 21 ставаше очевиден за мен, в парламента аз започнах да възприемам линията, че правителството обявява война на собствените си граждани. И това е така от 2008 г. Това, разбира се доведе до това да бъда определена като теоретик на конспирацията. Но ето къде сме днес, говорейки открито за Дневен ред 21 и последиците, които ще видим в скоро време, ако това не бъде възпряно. Нека само ви кажа, че аз често чувам, че не можем да спрем случващото се. Двуполюсна партийна система, гласуване вляво, гласуване вдясно, какво значение има? В действителност, това може и да е вярно за камарата на представителите, защото там формират правителството. Но, дами и господа, тук в южна Австралия ние имаме Законодателен съвет, Палата за преразглеждане. И, приятели мои, това е мястото, където се намира истинската сила. Последното нещо, което правителствата искат да разберете, е, че независимо кой е на власт, Законодателният съвет има последната дума. И когато Законодателният съвет не е повлиян свише от основните партии, закони могат да бъдат блокирани.

Запомнете, за повечето закони, за които говорих днес тук, са получили двупартийна подкрепа за всяко нещо, което минало гласуване. Когато основните партии се съюзят, тогава независимите депутати и малките партии, практически нашият вот се обезсмисля. Начинът да избегнем това с да правим, така че когато основните партии се съюзят да нямат достатъчен брой. Твърде дълго ние, народът спим на кормилото и е време да се събудим и да упражним демократичните си права. И за да направите това, трябва да разберете парламентарната и политическата система, която се опитвате да обуздаете.

През 1972 г. Римският клуб публикува паникьорския си документ "Границите на растежа", предупреждавайки за световно пренаселване и необходимостта от устойчиво развитие. Това беше началото на бавен процес на социално инженерство и програмиране на хората да приемат, че планетата се бори да поддържа живота.

На 8 октомври 1973 г. Ню Йорк Таймс цитира Тед Търнър, член на Римския клуб: "Социалният експеримент в Китай, ръководен от председателя Мао, е един от най-важните и успешните в човешката история."

През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад. През 1996 г. той цитира Валутен и икономически преглед, стр. 5.: Екологичната криза ще бъде международна катастрофа, която ще отключи Новият Световен Ред, Единното Световно Правителство. През 1992 г. дойде и конференцията за Земята, която публикува документ, наречен Правата на Земята. Съавтори на този документ бяха Морис Стронг, многогодишен глобалист, част от елита, член на Римския клуб и Михаил Горбачов. И двата обявиха, че се надяват този документ да бъде възприет като новите Десет божи заповеди, а опазването на околната среда като новата религия на единния свят. От тази конференция произлезе и Дневен ред 21.

Чернобил е бил взривен за да се унищожи Съветския съюз и за да се откъсне Украйна от Русия

експлозията на реактора е била предварително планирана и извършена под ръководството на Централния комитет на КПСС, ръководен от Горбачов, а вината е прехвърлена внимателно на...

Тед Търнър, който също е член на Римския клуб, през 1996 г. бе цитиран, че общ брой на популацията от 250 – 300 милиона е идеална. Това означава 95% намаляване на днешния брой би било дори по-идеално. Всеки, който се отвращава от китайската политика на едно дете е просто много тъп. През 1998 г. на 7 юли Балтимор сън съобщи за първото дарение на Тед Търнър от 22 милиона към ООН за програма, целяща да ограничи популацията. Друга цел на намаляването на населението е бъдещите поколения да се подложат на стерилизация, за да спасят Майка Земя. Дами и господа, всичко, което казах тази вечер може да бъде потвърдено с документи и за нас сега е време да махнем наочниците си и да окуражим съседите си да свалят своите. Също така е време да изискате всеки кандидат, който избирате напълно да разбира тази политика, която се разгръща от местните и федералните правителства с обезпокоително темпо. Не говорим за десетилетия, говорим само за години, докато това бъде осъществено напълно. И всеки ден се внася нов закон за постигане на крайната цел - реализацията на Дневен ред 21.

И така въпросът, който лорд Монктън постави Данък въглерод, Климатични промени и Дневен ред 21 може ли демокрацията да надживее и трите? трябва да бъде отговорен, сега. Трябва да разберете от вашите избраници какво знаят за Дневен ред 21 и ако не знаят, образовайте ги. И ако не знаят, накарайте ги да разберат какво гласуват в парламента, защото това е кръстопът. Благодаря на всички ви за вниманието и Бих искала да ви представя лорд Кристофър Монктън. Благодаря ви."

amigomb

"Бъдещето не принадлежи на всички" – интервю с Джордж Сорос

- Да разбирам ли, че вие работите за един глобален свят, или както е популярно в конспиративните теории за “Нов световен ред”?

- Разбира се . . .

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!