Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иран обвини САЩ в снабдяване на джихадистите от „Ислямска държава” с оръжие и пари

Тези доставки са превърнали ИД в най-добре платената въоръжена групировка в света

„Ислямска държава”

Военни самолети на САЩ извършват регулярни полети до летища, контролирани от радикалната групировка „Ислямска държава” и доставя на джихадистите оръжие. Това съобщи Farsnews с позоваване на началника на генералния щаб на Иран генерал Хасан Фирузабади.

„САЩ не трябва да доставят оръжие и финанси на групировката ИД, а след това да се извиняват да казват, че са го направили по грешка. Американците казват, че се борят с ИД, но ние не сме видели никакви конкретни мерки, а само рекогносцировъчни и разузнавателни операции” – казал генерал Фирузабади.

Генералът счита, че още в близко бъдеще целият свят целият свят, в това число и западните страни, може да ги залее жестока вълна от тероризъм. Той е убеден, че всички международни играчи, включително САЩ и ЕС, трябва да се борят против терора, а не да доставят на ИД въоръжение и парични средства. Според иранския генерал, тези доставки са превърнали ИД в най-добре платената въоръжена групировка в света.

„Ако САЩ са честни в изявленията си, че те не са създали ИД, те могат лесно да се борят с групировката. Ние се надяваме, че американското и британското правителства ще се сражават против ИД поне заради своите граждани” – обобщава генерал Фирузабади./БЛИЦ/

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!