Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как се прикрива кражбата на органи?

С публикуването на тази книга се увеличава натиска върху китайския режим да признае и спре с жестокостите на принудително събиране на органи на живо. (Epoch Times)

Китайският режим изглежда да търси начин да се справи с публичността относно зверствата на принудително събиране на органи на живо...
 

В Китай хора продават бъбреците си на нелегални групировки, които правят печалба от тяхното присаждане.

Също така в Китай държавата събира насилствено органи от затворници на съвестта, убивайки ги и правейки големи печалби за лекари, болници и службите за сигурност.
 
Китайските медии наскоро публикуваха като водещи новини истории за първото престъпление, но не и за второто.
 
Без изрично одобрение от висши служители на Китайската комунистическа партия (ККП), китайските медии не биха се осмелили да докладват за такива чувствителни случаи.
 
Отразяването на търговията с бъбреци може да се тълкува само като отчаян акт на ККП да отговори на все по-големия натиск от страна на международната общност по отношение на въпроса за събирането на органи на живо от затворници на съвестта, главно затворени последователи на преследваната от ККП медитативна практика Фалун Гонг.
 
В началото и средата на август китайският Интернет изригна от възмущение след серия от статии в китайскоезичния в. Epoch Times, твърдящи, че Бо Шилай и Гу Кайлай са участвали в отстраняване на органи на живо и търговия с трупове. Нетизени започнаха да задават въпроси относно източника на телата, използвани в китайските фабрики за пластинация на трупове, представяни на изложби (“Тела”), които са на турне по цял свят.
 
Две публикации "Държавни органи: Трансплантационни злоупотреби в Китай" и "Кървава реколта : Убийството на Фалун Гонг заради органите им", предоставят големи количества доказателства, че ограбването на органи от живи практикуващи Фалун Гонг се осъществява в Китай от 2000 г. насам, след започване на преследването срещу практиката през 1999 година. Книгите показват, че отнемането на органи е национален феномен, въвличащ китайски военни болници, затвори, трудови лагери и съдилища.
 
Зверството на принудително събиране на органи на живо в национален мащаб не може да бъде постигнато без съдействието на Комитета по политически и законодателни въпроси (КПЗВ / PLAC), който системно мобилизира за това много министерства, болници, и Народоосвободителната армия. Това са всъщност истинските тъмни тайни, които ККП се страхува да излязат наяве пред световната общественост.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!