Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов разстреля Бойков ГЕРБКП: Не бях на митинга на ГЕРБ, предпочитам този в подкрепа на президентството

В студиото на „Денят започва с Георги Любенов“ бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че вчерашния митинг на управляващите е бил организиран.

Митингът на ГЕРБ снощи беше организиран. Другият беше в подкрепа на президента Румен Радев. Ако ГЕРБ не осъзнаят това, ще загубят повече от половината си избиратели. 

Това заяви бившият зам.-председател Цветан Цветанов по БНТ. Не бях на митинга на ГЕРБ, предпочитам този в подкрепа на президентството, каза още той. Той бе категоричен, че хората на митинга в подкрепа на правителството, са били организирани и принудени да присъстват от кметовете.

Това е кризисно оцеляване. Аз искам да направя партия, която да не е за кризино оцеляване, обяви Цветанов. По думите му в момета в ГЕРБ има страх.

И сензационно обяви, че не е ходил нито на единия, нито на другия протест, но ако му се наложило, все пак щял да избере този в подкрепа на президентската институция, независимо от призивите на ГЕРБ да не се защитават „руски проксита“ на „Дондуков“ 2.

Кметът на Бургас, общинските съветници, без които не могат да се вземат важни решения, провокираха това, което се случва днес, каза Цветанов по повод казуса с парк „Росенец“.

Цветанов каза, че ще води диалог с всички и че не е нормално напрежението и разединението сред хората.

БНТ

---

Илиян Василев: Виждате ли как се срива доверието в ГЕРБ, в Николов -"демократа".
Маската е свалена и на Николов и на властта - те не само прокараха решенията в полза на Доган в общинсикя съвет, но и днес го бранят.
Власт в разпад. На живо.
Колко се надявах ГЕРБ и Борисов да се еманципират. Те си избраха съдбата. На бунището.

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!