Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адвокатка: Кой вкарва без проблем в България стотици кила кокаин? ЦРУ посочи ли Борисов за шеф на мафията? Гешев, естествено, не знае и няма да разбере…

България по времето на Бойко Борисов се превърна в „Колумбия на Балканите”?! Звучи като виц, ако не беше самата истина. Дали за стотиците килограми наркотици, които МВР залавя, има осъдени? И дали тези „,удари” не само за отвличане на вниманието от канал за трафик на тонове дрога?

Вижте мнението на известния адвокат Елена Гунчева, един от малкото юристи, които все още са критични към криминалното управление на държава от Европейския съюз:

Борисов се хвали, че най-много пратки с наркотици са задържани на българската граница. Хвалили ни навсякъде. По общи впечатления обаче се родеем с Колумбия по отношение на тази отрова. Миналата година кокаин спокойно си изплува на плажовете на Черно море. С инициали ББ /случайност, разбира се, някой да не реши, че любимият ни премиерин нещо…сакън/. И досега не става ясно откъде и за кого са били предназначени. И разбира се, дали са унищожени….прости въпроси със сложни отговори. Както и корабът, задържан преди години до испанския бряг с наркотици. И спешното посещение на Онуй в Испания.

Разбираме, че в Студентски град само един човек държи отрова за 11 милиона евро. И отново си задавам въпроса – чадърът от кого е? За да мине такова количество през границата и каналите, означава протекция от най-високо място. И плащане по веригата на когото трябва.

Да напомня ли как по време на извънредното положение и КПП, едно наркоманче, богаташко синче, което беше на наркопарти, което полицаите разтурили и позволили да се качи дрогиран на колата. Дори не стана ясно да са разследвали откъде са наркотиците за партито. Защо ли?!?

И си спомням доклада на Джон Байърли, бивш американски посланик в България кой отговаря за наркоканалите на територията. Случайности? Или просто бизнес? Бизнес с отрова, която убива.

Гешев, естествено, не знае нищо и няма и да разбере. Вниманието му е обзето от дребните битови кражби по селата, които явно според него застрашават устоите на държавата.

Държава на мафията……носи отрова и смърт….

Елена Гунчева

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!