Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Видимите резултати в София след 11 години комунистическо управление на Йорданка Фандъкова – невидимите в офшорни сметки?

Защо "синьо"-червените управляващи отвращават от НЕкомунизма и ви тулупят към комунизма?

Отговорът четете в: Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Image may contain: one or more people, shoes and outdoor

Видимите резултати в София след 11 години управление на Йорданка Фандъкова. Видима комбинация между посредственост и некадърност, алчност и корупция. Да, точно за корупция става дума.

Не може 2020 година в близкия изток хората да строят сгради от 1км, Илон Мъск да праща рекети до Марс, а ние едно трамвайно трасе да не можем изградим като хората. Трамвайно трасе е бе по дяволите, не е квантова физика!

Николай Будев, член на фейсбук групата публикува снимки от столичната улица Граф Игнатиев.

„Ремонтът на ремонтите приключи! Сега следва нов ремонт на ремонтите! А заради приключили я скоро ремонт, сега дори и трамваите не могат да минат! Бул. „Граф Игнатиев“ – днес!, написа Будев.

Няма как да го изградим след като всички парични потоци в общината са в посока НАШИ хора и такива които са съгласни на cash back. Какво е кеш бек? Много е просто: това е когато връщаш една част от парите в черната каса на партията, от която зависи обществената поръчка, която „печелиш“.

И не се заблуждавайте – абсолютно всяка една обществена поръчка е пряко решение на кмета на София, независимо че сегашният кмет се е скрил като е делегирал тези си права на неговите зам. кметове.

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Иво Божков (Yvo Bojkov)

Източник/ци: https://www.facebook.com/

https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!