BNEWS: Веселата вдовица на убития банкер Емил Кюлев продаде на Бацата и Перлата в короната – комлекс Ривиера!

Би Нюз

Весела Кюлева продаде и последния останал топ имот от империята на убития преди близо 20 години банкер. За необявена сума в 8 цифри е заминал и знаменитият курортен комплекс Ривиера край Варна. Купувачът е още един от най-богатите варненци – Христо Асенов – Бацата, научи ексклузивно BNEWS от бизнес средите в морската ни столица.

С тази сделка всички златни имоти на Кюлев вече са разпродадени от далеч по-младата му жена, която кешира стотици милиони две десетилетия след смъртта му.

Енергийният министър в аферата „Чирен“ си е купил имот на остров Крит и спестил 600 000 лв. от заплати

НАП следи за доходи и от продажби в интернет

Последната досега ударна разпродажба на имоти, собственост на вдовицата на Кюлев, беше около пандемията през 2021 година. Причината може да е в неудачния и втори брак със старата любов на Кюлева футболиста Мартин Станков. Известният с прякора си Бялото перо си падаше по хазарта и профука милиони по казината от несметното богатство на покойния банкер.

Тогава Весела Кюлева, вдовицата на разстреляния през есента на 2005 г. олигарх Емил Кюлев, мощно разпродаде поредна порция имоти от несметното богатство на покойния банкер.

Тогава фаталната руса дама прибра 21,2 милиона лева от пътния бос Велико Желев, който купи емблематичната 6-етажна сграда на ДЗИ на централния столичен бул. „Цар Освободител“.

Късметлията отново е варненец, при това прочут в средите на ъндъргаунда от зората на прехода. Борецът Христо Асенов – Бацата, основател и бос на ВИС за Варна и сегашен мощен предприемач. Някогашният авер на отдавна покойните Васил Илиев и Илия Павлов от години живее в Монако, но е един от най-големите хотелиери по българското Черноморие с хотели на Обзор и Златните. Срещу необявена сума и с участие на банка Бацата е придобил в разгара на лятотото бившата резиденция, строена за отдиха край морето на правоимащите от Политбюро.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Бомба в BNEWS! Веселата вдовица на убития банкер Емил Кюлев продаде на Бацата и Перлата в короната - комлекс Ривиера! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!