Горим, а това е репетиция за война. ЕС се ската, а Русия…

Доброволецът Тодор Грозданов: Горяха дървета без пламък, чуваше се бумтеж, после падаха

/КРОСС/ България гори, макар че 15 години си избира пожарникар за управленец. Проклетата орисия нашенска да хвърчим подир сенките на облаците. Хвърчила, вързани за своя пъп.

България гори, но евроатлантическите „партньори" трети ден се скатават и не пращат помощ, хеликоптери, самолети (какво стана с ония от Чехия, долетяха ли, колко време им отне?!)

Не само се скатават, но и ни оставиха без БТР-и, понеже беше особено важно да шитнем остатъците си от бойно снаряжение на Зеленски.

Чакайте сега Динко от Ямбол да запали „тежките си машини", или Бог да се смили и прати дъжд. Ако пламнем съвсем, от война, ще се ослушват по същия начин, без съмнение.

САЩ разположиха изтребители F-16 в България и Полша

Песков: Концентрираното присъствие на кораби на НАТО в България и Румъния е заплаха за Русия, ще вземем мерки

Гледайте на тези пожари като на репетиция за голямото зло, което ни готвят. И в което ще ни оставят сами. Гледайте на тях и като на илюстрация за напълно разбитите и обезкървавени съпротивителни сили на държавата...при всяка криза.

През 2007 г. Стагозагорско пак горя. И кой помогна? 40-тонен руски самолет. Сега вече не сме в положение да искаме помощ от Русия, тъй като не е евроатлантическо.

Захарова: България да спре преследването срещу представители на движение "Русофили"!

Доброволно изменихме на естествената си природа, традиции, връзки, на историческата си и емоционална принадлежност към една православна общност. И сега горим, буквално и метафорично. Дървета без корени.

Автор: Недялко Недялков

Източник: pik.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Горим, а това е репетиция за война. ЕС се ската, а Русия… - Cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!