Показаха пътната картина на кръстовището край Аксаково – загиналият шофьор имал само 2,5 секунди, за да реагира срещу връхлитащия го джип на НСО с Киро Петков (СНИМКИ)

Показаха пътната картина на кръстовището край Аксаково – загиналият шофьор имал само 2,5 секунди, за да реагира срещу връхлитащия го джип на НСО.

МЪЛНИЯ! Тежка катастрофа с Киро Петков в центъра на София! Помита с колата си отзад автомобила на момиче! СНИМКИ

Ето я пътната картина на мястото на катастрофата. Това пише на стената си във Фейсбук Мишо Ангелов, като анализира ситуацията:

Човекът е излизал от Аксаково по улица „Добруджа“, за да се включи на дясно по главния път за Варна. Спрял да се огледа. Но наляво неговата видимост е 60 м, той не вижда, че зад завоя отгоре, идва кола с бясна скорост. И потегля и почти се включва в главния път, когато получава смъртоносния удар.

И по думите на очевидец, (колата на НСО, бел.ред.) го влачи около 30 метра. Представяте ли си скоростта, за да се получи това 30 м влачене?

Защото този, който идва от лявата му страна, отгоре, при скоростта, с която се движи, изминава тези 60 м за 2,5 секунди, за което време и самият той не може да реагира.

Виновен е изцяло водачът на колата на НСО заради недопустимата скорост, с която се е движил в този участък на пътя за Варна, в който на отсрещната страна на това място има бензино-, или газостанция.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Показаха пътната картина на кръстовището край Аксаково - загиналият шофьор имал само 2,5 секунди, за да реагира срещу връхлитащия го джип на НСО с Киро Петков (СНИМКИ) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!