МЪЛНИЯ! Тежка катастрофа с Киро Петков в центъра на София! Помита с колата си отзад автомобила на момиче! СНИМКИ

Би Нюз

Снимките публикува издателят на Пик Недялко Недялков. Петков е потвърдил за катастрофата, а МВР ще отговори в понеделник какъв е резулатът му от теста за алкохол и наркотици. Катастрофата е по вина на Кирил Петков, както стана ясно.

Тази изцепка от януари 2020 година се вписва в целия поток от инциденти с Кирил Петков. Онзи ден неговата лимузина от НСО помете и уби човек на пътя, а жена на убития бере душа със счупен череп! Днес Петков коментира отново и двете ПТП-та със свое участие:

Киро Петков излъга, че спира кампанията и се появи усмихнат до уши на предизборно събитие на ПП

“Нито сме бързали за нещо, нито е имало инструкции да се бърза – поредни ужасни медийни спекулации.” Това твърди днес в пореден пост за катастрофата с убития от лимузината му от НСО човек преди два дни.

После признава за другата катастрофа, но пак не казва истината или я съобщава наполовина и я изкривява.

“Вчера видях и друга лъжлива информация по някои медии, че съм имал катастрофа през 2021 и Рашков като министър ме бил “покрил”. Ужас – лъжа след лъжа.

През януари 2020, много преди да вляза в политиката, в София, аз бях в позицията да отнема предимство на кръстовище, и минаващата кола ме удари в предната броня и я свали. Нито е имало пострадали, нито е било свързано с мен като политик и най-малкото някой ме е “покривал” за каквото и да било.

Знам, че е предизборна кампания, и много политици са абсолютно озверели, но истината трябва да се казва и даже критиките на база истина са много по-съдържателни, отколкото мръсни кални удари на база лъжа.”

Нито катастрофата е лека, нито резултатът е само сваляне на бронята. Факт е, че катастрофата е по вина на Кирил Петков.

Снимка доказва огромната скорост от над 120 км. в час, с която е летял мерцедеса на Кирил Петков!!!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МЪЛНИЯ! Тежка катастрофа с Киро Петков в центъра на София! Помита с колата си отзад автомобила на момиче! СНИМКИ - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!