Божанков с тежко разминаване в първите си думи след зловещия инцидент! Бил ли е или не на партито? Какво крие?

Би Нюз

Първите думи на Явор Божанков след инцидента със сина му поставят повече въпроси, отколкото да дават отговори. В тях има и тежко противоречие с първоначалната информация, че той е пирувал със собственика на пистолета, когато синът му е гръмнал леля си! Самият Божанков отрича да е бил на купона. Простреляното момиченце е в болница и с опасност за крайника си. Пищовът се оказа мощен Смит и Уестън, държан в …джоба на якето. Криминална или пиянска история отвсякъде.

Синът му е стрелял със законно притежаван пистолет на приятел на баща му, но къде е бил самият Божанков. БТВ твърди, че депутатът от ПП и ДБ е бил на партито в имението или в заведението в баровското село Арбанаси заедно с други големци. Самият Божанков в изявлението си във фейсбук се прави, че не е бил на партито и едва ли не след стрелбата е тръгнал натам.

Другият ключов въпрос е как се е озовал зареден пистолет в дете? Какво е правело заредено бойно оръжие в джоба на якето на собственика, както сведущо твъКаква е връзката на Божанков с празнуващия рожден ден търновски бизнесмен? Има ли бизнес връзка между тях? Знае се, че Божанков е наследник на местен богаташ от Горна Оряховица и върти търговия със скрап, което не е най-чистият бизнес на света. Самият рожденик е бил собственик на пистолета и на заведението, където е текъл купонът. Били ли са оставени пистолетът и децата без надзор? БТВ твърди, че бойното оръжие е било в джоба на якето на собственика му. Що за престъпно и може би пиянско нехайство, ако фактите са верни? Имало ли е употребен алкохол в големи количества?

Невръстният син на Явор Божанков от ПП/ДБ простеля леля си с боен пистолет на приятел на баща му

Собственикът на пистолета, с който сина на Божанков застреля 12 годишната си леля се оказа хазартен бос

Божанков се прави, че въобще не е бил замесен в неприятната ситуация.

“За сега зная само, че на рожден ден в с.Арабанси, на който присъстват децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на собственика на къщата. Големият ми син е в шок. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него е вече добре – ранена в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е.”

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Божанков с тежко разминаване в първите си думи след зловещия инцидент! Бил ли е или не на партито? Какво крие? - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!