Д-р Борислав Цеков: Как ще скъса Христо Иванов с Пеевски, нали му седеше в скута. Но нека се върнем на пачките и Паскал, драги пудели

Христо Иванов поставя ултиматум на ГЕРБ да къса с Пеевски, нали той му седеше в скута. Номерът не минава. Но нека се върнем на пачките и Паскал, драги пудели. Това коментира в свой авторски текст конституционалистът д-р Борислав Цеков.

Ето какво пише той на стената си във Фейсбук:

Изборът на служебен кабинет бил "въпрос на добросъвестност", казал днес един от "бащите" на калпавите промени, с които оплескаха Конституцията.

Демек, оплескахме я ний нея, та сега разчитаме на едната гола добросъвестност.

Прочее, същото качество са и поправките за съдебната власт. И още, казал г-н Иванов, те искали ГЕРБ да скъсал с г-н Пеевски?! Че той самият кога е скъсал с него? Като че ли друг му е стоял в скута, а не самият Иванов. То не може хем в скута, хем да се правиш, че си отдалече и за малко, драги Христо.

Няма как да мине номерът този път. Но нека се върнем на пачките и Паскал, драги пудели.

Borislav Tsekov

хЛенчето смятала, че на лицето на Живко Коцев му било изписано, че не е престъпник. БКП-номенклатурната унука, Мирчев, пък имал усещането, че Бойко Рашков не бил замесен в контрабанда, защото седял близо, на 3 метра, от него в пленарната зала. Е, как тогава бяха определили цял списък от google с разни хора, че са престъпници без да си им виждали физиономиите на живо и без да са седели 3 метра от тях, за ла си формират "усещане"? Шегата настрана. Тези хора наистина им хлопа дъската или просто са арогантни и безочливи в лъжите до крайност.

Но да се върнем на пачките и Паскал, драги пудели.

Контрабандистите на Паскал раздавали всеки месец по 1 милион евро подкупи на паркинга на парламента (ПОДРОБНОСТИ)

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: НОМЕРЪТ НЕ МИНАВА! Д-р Борислав Цеков: Как ще скъса Христо Иванов с Пеевски, нали му седеше в скута. Но нека се върнем на пачките и Паскал, драги пудели - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!