Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иванушка Глупака и Просто Киро изпуснаха Питомния Борисов с Барселонагейт и тръгнаха да гонят Дивото с Магнитски

Тази вечер ще ви разкажа приказката за Иванушка Глупака, който у нас се казва Христо Иванов, и приятеля му Кирчо Простото. Същите двама ПростоИдиоти можеха да вземат цялата власт в държавата преди 9 месеца, стига само да бяха оставили разбеснелия се Иван Гешев да арестува Борисов и авера му Вальо Златев по делото Барселонагейт. Също като Миньо Стайков, Ветко, Весо, Бобоков двамата приятели по карти щяха да си отъркат наровете поне до тая пролет. За това време Добрите глупави сили щяха да са разпаднали ГЕРБ и да са наврели в ъгъла или опитомили ДПС, а американците щяха да пуснат поне още един Магнитски и да досмажат главата на ако нещо е оцеляло. Отделно САЩ и Британците направиха най-важното – спряха и замразиха парите към Октопода, който от 2014 година е сковал България. Добрият Глупак Иванушка дори и от това не се възползва.

Сагата Барселонагейт – голямото фиаско за ПП и ДБ

„Къщата в Барселона“ е на Валентин Златев. Той ли е бащата на детето?

Ако Гешев беше изпоарестувал хората в делото Барселонагейт и беше извадил наяве всички мръсни тайни, ПП и ДБ щяха да направят свое правителство след нови избори и на върха на вълната щяха да сменят всички регулатори, цялото ВСС и всичко живо в съдебната система, както направи баща им Иван Костов през 1997-99 година. Целият бизнес щеше да им е в краката им, а шайката олигарси срещу тях щеше да се разпадне и да се реди на опашка за милост и подаяния, защото по природа са предателски настроени и научени да смучат само порции от държавната софра. А Иван Гешев срещу една добра дума и потупване по рамото от Шатите щеше да изпоарестува и целия остатъчен антураж на Борисов.

Досега Добрите Глупави сили щяха да управляват с Кирчо Простото премиер, Лена шеф на ВСС, а Христо Иванов или другият слуга на Прокопиев Андрей Янкулов щеше да е главен прокурор. И тепърва щяха да карат цял мандат.
Вместо това Христо Иванушка Глупака прие куцата оферта на примрелия от страх Борисов, който се беше скрил в миша дупка и стискаше имунитета като последна преграда пред Гешев.
Направиха ужким тяхно правителство с некоалиция и хвърлиха на кучетата единствените две гаранции, които имаха срещу Борисов и неговата, спокойно можем да я наречем, подземна и медийна мрежа – съдействаха да убият Алексей Петров, техния пазител и да отрежат главата на единствения си могъщ съюзник по неволя главния прокурор Иван Гешев. За зла тяхна беда накрая убиха и друг, който май беше от техните – “Марти” Нотариуса, както го нарича Лена. Техният, техният Добър Глупав, ама много Глупав министър на правосъдието Атанас Славов лично съдействаше и извършваше тези съдебно – прокурорски институции.
Сетне Добрите Глупави Сили седнаха в скута на Пеевски и наблизаха старческия скротум на Борисов. После дружно отрязаха с тях двете ръце на баща си Румен Радев, чийто втори мандат именно те осигуриха срещу ГЕРБ и ДПС. Тежка загуба на актив.
Сега главен прокурор е верният васал на Борисов и Пеевски Боби Сарафов Костинбродски, който ще изкара цял мандат и отгоре. Иванушка Глупака и Киро Простото се молят на Радев да им направи изборите две в едно, за да не паднат под 4-те %. Същият Радев ще бъде принуден да даде цялата власт на ГЕРБ и ДПС със служебен премиер друг герой от Костинброд Росен Желязков или на друг виден гербаджия.

Мишките са в капана

Кирчо Простото и Христо Иванушка Глупака се молят за нов Магнитски, защото проиграха всичко заради едната лакомия. Мишките от ПП и ДБ влязоха в капана на страхливия котак Бойко от алчност за бързи кинти, постове, секретарки, самолети, екскурзии и мерцедеси.
Мишките скочиха като невидели в конституционния си капан, чиято Сглобка сами си построиха.

Добрите глупави сили поиграха всичко на покер с Баце, Вальо Златев и Котаците, но вместо кюлчетата под масата и милиардите по офшорните сметки виждаха само дребните пачки отгоре, които изпълняваха функцията на сиренцето в капана.
Както казваше баба ми навремето, пази Боже от сити гости и честни булки – като невидели са.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Иванушка Глупака и Просто Киро изпуснаха Питомния Борисов с Барселонагейт и тръгнаха да гонят Дивото с Магнитски - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!