Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Къщата в Барселона“ е на Валентин Златев. Той ли е бащата на детето?

Би Нюз

Собственикът на къщата е ясен. Търси се бащата. Това излиза от документите по детайлното разследване на Прокуратурата за Къщата в Барселона, внесени в Парламента. В папките има над 600 страници, но BNEWS ви дава ключа. При толкова проста схема да се чуди човек защо се изгубиха толкова много години в разследване. Сега остава Валентин Златев да признае, че той е бащата на детето и всичко ще е точно. Бойко е невинен, а Златев, като богат човек, съвсем нормално е осигурил съдбините на детето си. Освен, ако не се занимава с благотворителна дейност и няма дете от Мис Бикини.

В документите, с които разполагат депутатите, се открива информацията, че имотът в Барселона е купен от Александър Чаушев по договор за мандат с дружеството “Тера Тур Сeрвиз” ЕООД, с управител бащата на Валентин Златев – Васил. Това е признал на разпит самият Васил Петков, твърдейки, че имотът е придобит с инвестиционна цел.

Това е нова информация, която скъсява връзката между Борисов и източника на парите. Фирмата “Тера Тур Сeрвиз” е собственост на офшорна компания, но като действителен собственик в българския Търговски регистър е деклариран Валентин Златев, близък приятел на Борисов. До момента беше известно, че Чаушев е купил имота и той твърдеше пред медиите, че го е направил със свои средства, а не с пари на юридическо лице по договор за мандат.

За Бейзат Садък Яхя се знае, че е агент на ДС с псевдоним “Митко”. Синът му Илтер Бейзатов Садъков е депутат от ГЕРБ в сегашното 49-то НС и в още четири преди това. Прокуратурата се интересува от Бейзат Яхя, защото го подозира, че е изнесъл в Турция 300 милиона лева и е закупил за Йовчева луксозен имот след 2015 г.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: "Къщата в Барселона" е на Валентин Златев. Той ли е бащата на детето? - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!