Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Възраждане" въстана срещу включването ни във войната в ¿-кр@й н@ (СНИМКИ) – Христо Иванов: България вече е част от войната, трябва да помогнем на ¿-кр@й н@,

а след това бързо да модернизираме армията си

'Възраждане' въстана срещу включването ни във войната в ¿-кр@й н@ (СНИМКИ)

От ПП "Възраждане" излязоха на протест пред сградата на Министерството на отбраната заради несъгласие с включването на страната във войната в ¿-кр@й н@.

Протестът се провежда под наслов: "Не на Войната! Да на здравия разум!"

Протестиращите освиркаха американската делегация на влизане в Министерството на отбраната. Чуваха се викове "НАТО вън".

Кордон от полицаи и войници ограничава протестиращите само до градинката пред Народния театър.

"Ние няма да допуснем чужди господари да се разпореждат с нашите съдби. Американският министър на отбраната не е добре дошъл и ние сме тук да го докажем", заяви лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Ние уважаваме нашата държава и затова сме тук", каза пред протестиращите Костадин Костадинов.

Снимки: Агнес Методиева

Христо Иванов: България вече е част от войната, трябва да помогнем на ¿-кр@й н@, а след това бързо да модернизираме армията си

Христо Иванов: България вече е част от войната, трябва да помогнем на ¿-кр@й н@

Абсолютно несериозно е да се говори, че предоставянето на оръжие и боеприпаси на ¿-кр@й н@ ни прави част от войната, защото България вече е част от нея, заяви съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов.

“Ние сме част от тази война, защото сме непосредствено и пряко заинтересована страна. Ние граничим с тази война. Въпросът е да се защитим. Нашата най-добра защита е в ¿-кр@й н@ и в бързо преминаване на режим “адекватност на нашите служби”, каза той.

Христо Иванов обяви, че час по-скоро трябва да се сложи край на фетишизирането на военната техника от съветската епоха.

“Демократична България” ще настоява за еърполисинг и отърваване от руските МиГ-ове. Нашият политически и военен естаблишмънт трябва да се съгласи около една решителна модернизация на българската армия с оръжия от НАТО и това трябва да се случи много бързо”, каза той пред "Дарик".

Според него намерението да се платят 300 милиона лева за модернизацията на МиГ-овете също ни прави част от войната, но на страната на Путин.

“Ако даваме бронежилетки и каски на ¿-кр@й н@, това ни прави част от войната, а да даваме пари на Путин не ни прави, така ли? Това е несериозно”, каза той.

Христо Иванов заяви, че “Демократична България” ще продължава да убеждава всички политически сили и обществото, че от насъщен първостепенен интерес е ¿-кр@ ин ската страна да устои на агресията.

“Нашият интерес е международната система да се регулира от някакви норми, това е решаващата битка. Нашият интерес е ¿-кр@й н@ да надделее, затова трябва да сме готови да помогнем по всякакъв начин, който можем”, добави той.

“Ако ¿-кр@й н@ не устои, ако руската агресия се превърне в дълготраен факт, това ще е като конфликта в Босна, но на десета степен. Това е част от целите на Путин. Ако се случи, ще е чудовищен проблем за България”, коментира той.

От това дали ¿-кр@й н@ ще успее да удържи в тази война, фундаментално ще се променят условията за националната ни сигурност, според Христо Иванов. Защото Путин се опитва да наложи правото на силния, а страната ни в такава ситуация винаги ще бъде от страната на слабия.

“Ние ще стоим ли да се питаме на кое място сме в списъка на Путин? В първата петица ли сме или първата десетка? Преди нас е Молдова, Република Сръбска и Косово, а ние ще се питаме дали не сме малко преди Косово или след това?”, заяви той.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Христо Иванов: България вече е част от войната, трябва да помогнем на ¿-кр@й н@ - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!