Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фалиралите щати заплашили Русия с финансови санкции да плачеш ли да се смееш ли?

Българите от Югоизточна България отдавна превзеха Лозенград и Одрин, а турците проговориха на български

May be an image of 1 person

Димитър Байрактаров

Фалиралите щати заплашили Русия с финансови санкции да плачеш ли да се смееш ли? Германците, които месеци наред пускаха клипове как да се греят хората със свещи взели, че замразили "Северен поток-2"! Медиите не съобщават дали са минали вече на свещи.

Едни други умници пък, тръгнали да развиват мантрата, какво щяло да стане ако Турция поискала Югоизточна България? Ама, слезте на земята бе, аланкоолу! Българите от Югоизточна България отдавна превзеха Лозенград и Одрин, тъй като храната и основни потребителски стоки са пет пъти по-евтини, а турците проговориха на български. Почти същото е положението и с българите от Западна и Югозападна България, които масово пазаруват в Сърбия и Македония, където храната хем е по-евтина, хем е качествена и все още истинска! Да не забравя да вметна, че македонците ползват нашия, евтин ток от АЕЦ "Козлодуй", а ние като лоялни съюзници ползваме прескъпия ток от американските централи! Лек и успешен ден и бъдете здрави!

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!