Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Голямото нулиране“ – Комунизъм v2.1: Дори по времето на т.нар. комунизъм, не съм виждал такова унижение и презрение от страна на властта спрямо живота на обикновения човек

Николай Марков

Гледам отвисоко софийските булеварди в ранното утро и мрежта от хилядите стари автомобили превозващи забързани към работните си места милиони човешки същества. Пия чаша кафе и мисля! Работещи бедни и всякякви други оцеляващи стават всяка мрaзовита утрин, изминават по няколко километра и стоят като вещи на работни места, които им осигуряват унизително качество на живота до степен физическо оцеляване.

Дори по времето на социалистическата политика и икономика, наричани за кратко комунизъм, не съм виждал такова унижение и презрение от страна на властта спрямо живота на обикновения човек.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Днес моите професори от университета ровят по кофите за смет по софийските мрачни калдаръми преоблечени така, че да не бъдат разпознати от хилядите си студенти. И не взимат пари, когато някой ги нaзове по име! Седем такива човека срещнах само за последната година - математици, химици, биолози. Стотици мои близки и дългогодишни приятели умряха в мизерните си домове, изоставени от ценностната ни държава и оглупяла от гордост и корупция администрация. Същинска касапница от 21 век.

Не мога да помогна на всички, нямам такива финансови възможности. Принуден съм да гледам безмълвно как дългогодишен приятел стои в скапано болнично легло поставено в мухлясъла и воняща стая от миналия век, завит с гнусно кафяво одеало на поне половин век. В мизерия. И да затварям очите на децата си, за да не виждат къде живеят и да съхраня малко остналите в мен илюзии. Това е ада, господа! Ад от всякакви евроатлантически ценности и неговите политически и идеологически вероломни проповедници.

Пия чаша кафе в самия ад, гледам отвисоко умиращият мои свят и мисля.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!