Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Министър Сербезова посочи какво очаква, за да отмени зеления сертификат

На въпрос за обрaзователния процес в условията на пандемия здравният министър отговори, че вече няма да бъде издавана една заповед на ниво МОН или МЗ за цялата страна, а ще има организация на локално ниво, както е според приетия от правителството Национален COVID план.

За намерението на Великобритания да премахне противоепидемичните мерки проф. Сербезова поясни, че "там има по-висок процент ваксинирани от България и могат да си го позволят да го направят".

Относно последната издадена заповед министър Сербезова подчерта, че целта ѝ е да се запази здравето на българските граждани.

Всяка една такава заповед е подготвена на базата на развитието на заболяването в съответния регион, всяка заповед не е самоцелна, тя е мотивирана и обсъдена с експерти, увери здравният министър.

По темата със зеления сертификат проф. Сербезова разкри, че се е опитала да води диалог с противниците на документа, но получила закани и "размахване на пръсти".

Това, което се случва в момента, е едно недоверие към системата, което е трупано в продължение на години.

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Не само ваксината, но всяка лекарство има нежелани реакции. Аз разбирам част от тези настроения в обществото, защото те са израз на недоверие. Именно поради тази причина премиерът реши да създаде работна група за диалог, коментира тя.

На въпрос дали все пак има вероятност зеленият сертификат да бъде отменен министър Сербезова настоя "първо да види аргументи в тази посока".

Великобритания се отказва от маските и зеления сертификат ...
Борис Джонсън с план за отхвърляне на всички закони за ограниченията – Подготвят вот на недоверие срещу Борис Джонсън

Искам да ви уверя, че това са най-лежерните мерки. А защо зеленият сертификат се превърна в символ на права и свободи, това е тема за един по-дълъг философски разговор, завърши министър Асена Сербезова.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

На ръба на смъртта германка се възстановява от Covid, след като рецитира две чудотворни фрази

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Министър Сербезова посочи какво очаква, за да отмени зеления сертификат - Политика - Новини Бг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!