Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боян Чуков: САЩ Ударно сменя колониалната администрация у нас с ново поколение!

„Изборната победа на „Продължаваме промяната“ е голям успех за американската геостратегия на Балканите и конкретно в България. Новата партия е точно копие на американската Демократическа партия, която проповядва неолиберализъм. Листите на „Продължаваме промяната“ преливат от кадри, свързани със САЩ, което никак не е случайно. Това означава, че САЩ ударно подменят колониалната администрация у нас с неолиберални глобалисти, а големите губещи се оказаха консервативно лявата БСП и консервативно дясната „Демократична България“. Същият политически инженеринг САЩ приложиха с успех в цяла Европа. Спомнете си как глобалистът – неолиберал Макрон измете традиционната левица и консервативната десница във Франция и те днес са жалки партийки с по няколко процента подкрепа на избори. Това той и американските му консултанти постигнаха с помощта на огромни изборни измами и машинации. Това е част от политическият инженеринг, чрез който американските неолиберални глобалисти владеят колониите си в Европа и света. И сега го наблюдаваме в България“. Това заяви в свой коментар днес политическия анализатор Боян Чуков.

За успеха на новия американския политически проект решаваща роля изигра президента Румен Радев. Въпреки това, той беше подкрепен от избирателите и на БСП, и на ДБ, но неговата победа се оказа изцяло за сметка именно на техните изборни резултати. ПП, подкрепени от президента, изсмукаха буквално гласове и от БСП, и от ДБ, а коалицията около Мая Манолова дори остана извън парламента. Разбира се, тази фина машинация е изцяло продукт на политическите инженери в американското посолство, ръководени от Херо Мустафа, която се оказа най- ловкият посланик на САЩ у нас през последните 30 години.

„България разполага с един месец преди да се произнесе за позицията си по въпроса с членството на Северна Македония в ЕС. Срокът – 14 декември, беше даден от френският президент Макрон. И точно дни преди изборите, Кирил Петков и Асен Василев дадоха интервю пред македонско издание, в което заявиха, че българските политици вече няма да пречат за отношенията между двете страни, а напротив – ще работят усилено за укрепването им. Разбира се, подобно хрумване за „разведряване“ на отношенията ни със Северна Македония изобщо не е случайно, а само увертюра към това, което предстои. Западът не крие желанието си и натиска България да излъчи най- после редовно правителство, което да им свърши черната работа, като свали ветото върху Северна Македония и приеме „Истанбулската конвенция“. Трябват им и още по-послушни и чевръсти управляващи на терен, които час по-скоро да започнат подготовката на България за прифронтова милитаризирана зона за евентуални действия срещу Русия. Никак не е случайно заявеното американско намерение за построяването на още 3 военни бази в България, една от които ще е на северния ни черноморски бряг“, заяви топ политологът ни Боян Чуков. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Институт в САЩ призна, че е финансирал експерименти в Ухан, в комунистически Китай

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Източник/ци: Боян Чуков: САЩ Ударно сменя колониалната администрация у нас с ново поколение! - Скандално

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!