Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Деветте думи, които ми помогнаха в това трудно време“

(Minghui.org) През последните няколко месеца ККП-вирусът се разпространи бързо по целия свят поради лошото управление и скриване на истината от страна на Китайската комунистическа партия (ККП).

Много практикуващи Фалун Дафа (древна китайска медитативна практика, бел. прев.), живеещи извън Китай, звънят на хора в Китай, за да ги информират за вредата от ККП-вируса и да ги посъветват да рецитират позитивните девет думи, „Фалун Дафа е добра; Истина, Доброта, Търпение са добри“, за да са в безопасност (на китайски: Фалун Дафа Хао; Джън Шан Рен Хао) (ефектът е най-добър когато фразите се произнасят на оргиналния език).

„Деветте думи, които ми помогнаха в това трудно време“

След като получава телефонно обаждане от практикуващ Фалун Дафа, жена от провинция Хунан с радост казва на практикуващия, че разбира всичко и собственият й опит е най-доброто свидетелство за чудотворната лечебна сила на Фалун Дафа.

Тази жена разказала, че наскоро е развила треска и гърдите й се чувствали изключително стегнати, но никоя болница не искала й направи тест за коронавирус. По това време тя получила обаждане от практикуващ Фалун Дафа, който я насърчил да рецитира думите „Фалун Дафа е добра. Истина-Доброта-Търпение са добри". Нямайки друг избор, тя решила да го опита и симптомите й скоро изчезнали.

„Толкова съм благодарна и доволна, че ми казахте да рецитирам тези думи. Деветте думи ми помогнаха да премина през този труден момент в живота ми. Вече се възстанових напълно. Това е удивително!" Сега тя рецитира фразите всяка сутрин веднага след като се събуди.

"Всички се чувстваме по-сигурни в живота сега!" казала тя.

Възрастен човек възвръща дишането си

Друг практикуващ се обадил на възрастен мъж в град Ухан и му казал колко сериозна е ситуацията в Ухан и как ККП прикрива ситуацията.

Той слушал тихо, без да отговори.

Но изведнъж започнал да кашля неконтролируемо и дишал тежко. Практикуващият му казал: „Моля ви, опитайте искрено да рецитирате думите „Фалун Дафа е добра. Истина-Доброта-Търпение са добри”, „може да получите  благословия и облекчение“.

Без колебание, старецът веднага изрецитирал думите. След като ги повторил няколко пъти, казал: „Сега мога да дишам пак. Благодаря ви и благодаря на Учителя на Фалун Дафа".

Отчаян жител на Ухан: „Благодаря ви за ценната информация“

В друго телефонно обаждане, жител на Ухан казал на практикуващ Фалун Дафа, че положението му е много лошо и че той е под самостоятелна карантина без никаква подкрепа. Той също не можел да си позволи да види лекар и бил много разочарован, че е изоставен от правителството.

Практикуващият му обяснил, че първопричината за това бедствие е ККП и го призовал да стои далеч от нея, за да не бъде замесен, когато ККП падне от власт.

Човекът се съгласил, че ККП не е направила нищо добро и също така се съгласил да напусне ККП и свързаните с нея организации.

Практикуващият му казал: „Моля, уведомете и вашата съпруга за това, което говорихме днес. Моля, опитайте се да рецитирате думите „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри“; те ще държат ККП-вируса далеч от вас." Човекът отвърнал с облекчение: „Чудесно, благодаря, че ми казахте тайната как да се пазим; определено ще запомня тези думи“.

Мениджър: „Моля, помогнете ми да напусна ККП“

Мениджър на компания останал в къщи по време на изолацията. Един от членовете на семейството му се е разболял от ККП-вируса и той също започнал да кашля. Когато получил обаждане от практикуващ Фалун Дафа, в началото той не вярвал, че напускане на ККП може да промени нещата на по-добро.

Практикуващият му казал: „Древната Римска империя е била толкова силна. Но последният й император Нерон не е вярвал в Бог и е преследвал християните. В резултат на това римляните са получили чума четири пъти и Рим е бил унищожен. Обаче никой от хората, които са защитавали християните, не е бил заразен. Не е ли това удивително?"

Практикуващият също му обяснил, че ККП не може да представлява Китай, който е огромен, има велики хора и дълга история. Но точно както римляните са получили божествено възмездие за преследването на християните, така, съгласно небесния закон, ККП ще бъде наказана за преследването на Фалун Дафа.

Практикуващият казал: „Но кой е ККП? Това са всички нейни членове. Ако се откажете от нея, няма да бъдете част от извършените от нея грехове. Има ли логика в това?"

Човекът отговорил: „Да, сега разбирам. Моля, помогнете ми да напусна ККП. Ще помоля жена ми да се откаже също. Моля, обадете ми се отново!“

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: https://en.minghui.org/html/articles/2020/4/5/183915.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!