Коректното име: “ККП-вирус” – за да разграничим жертвите от виновниците


ККП-вирус - Китайско-комунистически-партиен вирус

Настоящата пандемия започна с вирус от Китай, страна намираща се под АБСОЛЮТНИЯ контрол на Китайската комунистическа партия – АБСОЛЮТЕН КОНТРОЛ идва с АБСОЛЮТНА ОТГОВОРОСТ!

Нещо повече под АБСОЛЮТНИЯТ контрол на Китайската комунистическа партия във военната биологична лаборатория от най-висок клас Р4 в Ухан се развива обширна програма за разработване на биологични оръжия с цел възможност за „безкръвна победа“.

Тайната история на коронавирусното биооръжие

АБСОЛЮТЕН КОНТРОЛ означава АБСОЛЮТНА ОТГОВОРОСТ!

Ето защо единственото правилно име на този вирус е ККП-вирус (Китайско-комунистически-партиен вирус).

Това име държи ККП отговорна за безцеремонното й пренебрегване на човешкия живот и последвалото разпространяване на пандемията, която излага на сериозен риск безброй страни по света, като същевременно създава масов страх и опустошава икономиките на страните, които се опитват да се справят с тази болест.

Лъжейки за опасността, пред която е изправен Китай, ККП действа по обичайния си сценарий, че партията е „велика, славна и коректна“. Затова при смъртоносния вирус от Ухан сега, както и при ТОРС през 2003 г., първата реакция на ККП беше да отрича.

Епидемията от коронавируса можеше да бъде спряна, но Китай я скри

ЛЪЖАТ ЛИ КИТАЙЦИТЕ? Чували с трупове горят в Ухан (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Но за справянето с този вирус отричането не е приемливо. Светът трябва да знае за произхода му, а ККП отказа да сътрудничи. Чуждестранни експерти не бяха допуснати до Ухан.

Това показва защо името трябва да е "ККП-вирус" - за да се разграничат жертвите от виновниците. Хората от Ухан и Китай (а и по света сега) са жертви на арогантността и некомпетентността на ККП, изразени в тази вирусна пандемия.

С тази пандемия ККП-вирусът ще напомня на хората по света, че самият източник на вируса е зъл. Това е комунистически вирус и името ККП-вирус ПОДСКАЗВА на света какво е лечението му: Краят на ККП.

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...


Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Умрелите от коронавирус в Ухан са товарени в автобус и откарвани "директно в крематориума"

Властите зазиждат вратите и приземните прозорци на домовете, където има болни хора, а храната се доставя през процепи в тях, както е постъпвало в Европа по времената на бубонната чума

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...