Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ползи от подкрепата на Фалун Дафа

(Minghui.org) Започнах да практикувам Фалун Дафа през май 1998 г. и се възстанових от всичките си болести в рамките на три месеца. Оттогава се опитвам да живея според принципите на Дафа за „Истина, Доброта, Търпение“.

Китайската комунистическа партия (ККП) започна преследване на Фалун Дафа на 20 юли 1999 г. Вече над 20 години тя тормози и убива практикуващите, и разпространява лъжи за практиката. Но това не сломи вярата ми в тази култивационна система през всичките тези години. Упорито разяснявах истината на хората за нея и много, които имат положително отношение към Дафа, са се възползвали.

Възстановяване от рак в късен стадий

Моя позната на средна възраст беше диагностицирана с рак на ректума в късен стадий, по-голямата част от червата й бяха започнали да загниват. След престой в болницата за три месеца, лекарят казал на семейството й да я прибере, тъй като нямало какво повече да направи за нея.

Когато я посетих у дома й установих, че е загубила толкова много тегло, че почти не я познах. Не можеше да прави нищо, освен да лежи в леглото.

Предложих й да практикува и й дадох “Джуан Фалун”, главната книга на Фалун Дафа. Разказах й за силата на Дафа и за ползите за здравето, които хората изпитват, след като научат истината за тази култивационна практика. Насърчих я искрено да рецитира „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри“. Тя послуша и започна да чете “Джуан Фалун”.

На третия ден, след като започнала да чете “Джуан Фалун”, тя ми каза, че стомахът я свил и че получила разстройство, което било предимно гной и кръв. Но след това вместо немощ, тя изненадващо почувствала облекчение.

Три седмици по-късно отидох да я видя отново. Тя вече можеше да излиза сама и дори да върши леки неща. Беше много щастлива и чувстваше, че почти се е възстановила.

До ден днешен тя е много здрава и жизнена, и е непоколебима практикуваща Фалун Дафа. Семейството й стана свидетел на силата на Дафа и е благодарно на Дафа.

Пациент с миастения гравис

Учител в средно училище бил диагностициран с рядко хронично автоимунно заболяване, характерно с мускулна слабост. Той бил толкова слаб, че не можел да повдигне краката си, когато носи обувки. Посещавал болници в Пекин и Шанхай, за да търси лечение, но не се подобрявал дори след като похарчил над 200 000 юана.

Накрая, в болница в Тиендзин, лекар му казал: „Вашето заболяване е неизлечимо. Може би да опитате да практикувате Фалун Дафа".

Знаейки, че аз практикувам Фалун Дафа, той ме контактува и помоли да го науча. Дадох му “Джуан Фалун” и му показах видеоклиповете с упражненията. Казах му, че ако наистина иска да практикува Фалун Дафа, трябва да следва това, което основателят на Дафа, Ли Хонгджи, казва в “Джуан Фалун”, и да живее според принципите на Истина-Доброта-Търпение.

Той направи както му казах и възстанови здравето си за кратък период от време. Сега е вече пенсионер и отделя много време за разясняване на истината за Дафа на хората.

Пациент с напреднал рак на лимфома

Член на ККП в моето село беше диагностициран с рак на лимфома през 2013 г. Раковите клетки метастазирали и лекарят казал на семейството му да се подготвя, че може да не му остават много дни.

След като научих за положението му, отидох да го видя и му дадох амулет. Показах му как да практикува Фалун Дафа и му предложих да рецитира „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри“. Той също така се съгласи и да напусне ККП и нейните младежки организации. След един месец ми каза, че се е възстановил! Беше невероятно.

След като възстанови здравето си, той се отегчи и започнаха с жена си да се занимават с хазарт. Имаха голям късмет и спечелиха много пари. Но болестта му се завърна отново и трябваше да отиде пак в болницата. „Фалун Дафа забранява хазарта“, му казах. "Ако наистина вярваш в нея, трябва да се откажеш от този навик".

Той прие съвета ми и се отказа от хазарта. Възобнови практикуването си на Фалун Дафа и постепенно се възстанови отново.

Селски секретар благословен след напускането на ККП

Партийният секретар на моето село имаше инцидент при каране на мотор. Рентгеновата снимка показала, че е получил голяма пукнатина в горната част на гръдния кош. Лекарят му казал, че никога няма да се възстанови напълно и може да не успее дори да вдигне и мотика за в бъдеще.

След като чух за това му дадох амулет на Фалун Дафа и му казах да рецитира „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпението са добри“. Той се вслуша в моя съвет и също така се съгласи да напусне ККП.

Седмица по-късно го видях как копае на нивата си. Попитах го как се чувства. „Леле - каза той, - толкова е невероятно! Моля, помогни ми да кажа благодаря на вашия Учител!”

Освен тези, има  и случаи на селяни, които се възстановиха от заболявания като ревматоиден артрит, диабет и херния на лумбалните дискове, след като рецитираха фразите на Фалун Дафа - „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпението са добри“.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Източник/ци: https://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!