Вижте: Путин носи костюм Hazmat при рядко посещение на пациенти в ККП-вирус-19 (Видео)

Images via Sputnik 

През последните години международните медии бяха препълнени с изображения на Путин на кон, Путин без риза, Путин на лов и риболов, дори на участие в състезание по таекуондо.

Но ето една наистина нова сцена, която никога не бихме си представяли, както съобщават руските медии:

Руският президент Владимир Путин замени обичайната си риза и вратовръзка за костюм hazmat, докато посещава пациенти, лекувани срещу ККП-вирус-19 в московска болница.

Това може би е първият случай, главен световен лидер публично да посещава потвърдени пациенти на ККП-вирус-19 - нещо, за което служителите на тайните служби на повечето световни лидери без съмнение биха предупредили, предвид личните рискове и опасности от силно заразната болест.

Официалният представител на Русия потвърди, че броят на случаите с коронавирус се е повишил до 495 във вторник, въпреки че кметът на Москва Сергей Собянин каза на среща с президента Владимир Путин "реалният брой на болните е много по-голям", отколкото официалните цифри показват, пише The Moscow Times.

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. САМО 7% ОТ ТРУПОВЕТЕ СЕ ОТЧИТАТ В КРЕМАТОРИУМ. ПОРЪЧАНИ СА ЕДИН МИЛИОН ТОРБИ ЗА ТРУПОВЕ ОТ ФАБРИКА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса – ВИДЕО

Руският лидер надяна пълната защитна екипировка в лечебен център в района на Комунарка в Москва във вторник.

Той е бил разведен на обиколка на съоръжението от главния лекар Денис Проценко, според руските медии. Здравните служители съобщават за 57 нови случая в цялата страна в Тусей.

Гледайте Путин да влиза в крило на болницата с висока сигурност, лекуващо пациенти с коронавирус:


В момента Москва има най-малко седем болници, специално оборудвани за лечение на пациенти с коронавирус, според държавни източници.

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...