Tyxo.bg counter

Модата на брадите и платените революции

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

"Исляма е последната надежда на комунистическата революция" – според Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма и с каква цел – Папа Франсис: "Корана и Библията са еднакви"

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Винаги, когато назре революция – все едно дали на 7 ноември 1917 г., дали на 10 ноември 1989 г., брадите са на мода, както са и днес, но работата не е само в тях. Както показва опитът, Октомврийската например е резултат и на 60 млн.евро немска инвестиция плюс слабо управление, сменило 4 премиери за година плюс глад на фона на приказки за икономчически просперитет и международна тежест.

Сигурно не знаете, но чрез спонсора на Ленин и Троци – Александър Парвус, Германия дава тогавашни 2 млн. златни марки, сегашни 120 млн.лв. за революция в Русия, след като години преди това си е отглеждала радикална опозиция там.

Понеже, от друга страна, царските войски започват настъпление и обявяват на Франция и Англия, че искат след победата целите Балкани и Истанбул, партньорите им в коалицията също отхранват своя, само че либерална опозиция. Тя вече всъщност бая е захлебила от Царя, който смята, че ще купи лидерите й, като ги назначава за шефове на двете подобни на нашия КРИБ организации Земгор и ВПК. От всичкия половин милиард тогавашни рубли, който им изсипва, около една-трета е похарчена за военно и продоволствено производство, каквато уж е целта на тези богаташки обединения, а другото влиза в джобовете на босовете.

С тях си купуват медиите и депутатите, включително 6 болшевики, с които придобиват мнозинство в парламента и отстраняването на Царя, който смята, че ги е нахранил. Понеже не слуша съвета на жена си да обеси либералния лидер Гучков и депутата Керенски, само дни по – късно, те вземат короната на Величеството и го пращат в заточение.

Вторият става премиер след т.нар.февруарска революция, сложила край на династията Романови. Немците обаче са недоволни, че хората на Франция и Англия печелят.

След неуспешен опит през юли, в края на октомври по стар стил, а по нов – на 7 ноември, финансираните от Германия болшевики вземат властта. Оставят за формален вожд Ленин, който изтегля войските от фронта и дава свобода на руските колонии Полша, Финландия, Прибалтика, Украйна, Кавказ.

Неформален лидер става ученикът на Фройд – Троцки, чиято Червена армия печели гражданската война срещу финансираните от Франция и Англия бели на либералната опозиция.

Революцията изяжда своите деца и когато Ленин – човека от лен, получава удар, а Троцки – той просто е откраднал името, без нищо да означава, от директора на затвора, в който е лежал като млад, мисли, че ще вземе цялата власт, той е изместен от собственото си протеже Сталин – Човека от стомана. Който създава наново империя и е неин властелин почти 30 години.  Всички тези хора носят бради според тогавашната мода – от всички страни на барикадата – царя, либералите, болшевиките. Мода.

Източник: http://19min.bg/news/8/94327.html#94327

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни