Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Казвам се Байдън и съм съпругът на Джо Байдън ...“. Това не са глупости, не бъркате, това са думите на самопровъзгласилият се за 46-ия президент на Америка – Лекар: Дядото не трябва да сяда на президентския стол, а да вземе пакет памперси и пантофи, медицинска книжка и направление за преглед

„Казвам се Байдън и съм съпругът на Джо Байдън ...“

Дъщерята на кмета на Ню Йорк демократа Де Блазио, се изпусна, че Байдън "е успял  да открадне" изборите... И ОЩЕ НЕЩО...

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Кандидатът за президент на Демократическата партия Джо Байдън, според старшия изследовател в Катедрата по неврология и клинична неврофизиология в Московския държавен медицински университет “Сеченов” Елен Мхитарян, очевидно има здравословни проблеми.

Дядото не трябва да сяда на президентския стол, а да вземе пакет памперси и пантофи, медицинска книжка и направление за преглед. Според Мхитарян Байдън се нуждае от невро-психологични изследвания. Всичките му нелепи лапсуси не са случайност, а признак за съществуващо заболяване.

Излишно е да се казва, че самите американци вярват, че Байдън може би страда от деменция. Тази пролет той успя да обърка сестра си със съпругата си по време на реч пред избирателите в Лос Анджелис. В същото време старецът явно боледува от дълго време, тъй като преди осем години той каза, че „познава осем президенти, трима от които са много близки“.

Съперникът на Тръмп на президентските избори бърка историческите факти и често плямпа глупости пред публиката.

„Казвам се Байдън и съм съпругът на Джо Байдън ...“. Това не са глупости, не бъркате, това са думите на самопровъзгласилия се за 46-ия президент на Америка. Това са хората, които могат да станат начело на най-влиятелната държава в света още на 20 януари 2021 г., след официалния край на мандата на настоящия президент.

На фона на 78-годишния Байдън, който изпада в деменция, който трудно може да запомни името на опонента си и е подходящ само за реклама на хапчета за сън, 74-годишният Доналд Тръмп изглежда бодър човек, който като лице на рекламна кампания би могъл да заинтересува дори известни производители на контрацептиви. Спящият Джо срещу Доналд Непобедимия, кой ще спечели?

Разбира се, трудно е да се оцени здравето на Байдън от разстояние, но поведението му показва наличието на реални проблеми.

Мхитарян с право отбелязва, че Байдън трябва да бъде изпитан и резултатите да бъдат публично достояние. Американците имат право да знаят що за човек ще води страната им и какво да очакват от него. Слабоумният президент не е най-добрият избор за ядрена сила.

Въпреки това, за държава, в която демокрацията е само на думи, а различните видове фалшификации в хода на изборния процес са нещо обичайно, поставянето на болен човек начело на държавата си е нормално.

Мисля, че всички помнят, че в Щатите мнението на мнозинството на изборите е празна фраза, а самият изборен процес е огромно поле за измами.

Владимир Волконский: Войната не е загубена, докато е жив поне един адвокат

Вижте как се държат противоположните страни. Тръмп е самата изразителност, изисква справедливост и е готов да се бие. Байдън е самото спокойствие и умиротворяване, така е, защо да се притеснявате, когато тестето е заредено, момчета, нека изчакаме до края на преброяването на гласовете, всичко ще бъде на върха. Мисля, че той знае нещо.

Нека обобщим. Войната още не е приключила. Нещо повече, тя дори още не е започнала. Все още има време до 14 декември 2020 г., когато щатските електори ще трябва да направят своя избор. И между другото, все още не е сигурно, че те ще гласуват по начина, по който са гласували техните щати (в историята на САЩ вече имаше прецеденти!). Следователно до този момент никой от кандидатите за място в Белия дом не може да се смята нито за победител, нито за губещ.

За мен лично всичко е ясно. Тръмп трябваше да спечели и той спечели. Това е медицински факт! Той спечели предизборната надпревара (вижте картата на Америка, тя е разделена наполовина). Това, че пълненето на бюлетини се е състояло в три щата, също е факт, но вече математически, това не се случва, за това казват всички независими експерти. В три щата - Уисконсин, Мичиган и Пенсилвания, Тръмп беше начело, а след това изведнъж бам! и 148 хиляди гласа за Байдън и нито един за Тръмп, кривата даде скок, вижте картината, нещата не се случват така! Или се случва, но само когато има пълнеж с бюлетини.

Тръмп с право иска преброяване. И ще се проведе във всички щати, където разликата между кандидатите е по-малка от 1%. За кого това е признак на слабост? Преди да вземем оръжието, трябва да изпробваме всички методи - за начало нашите герои ще се срещнат в съда. Първо в щатските. След тях във Върховния, където Тръмп има шест гласа срещу три. Според мен е твърде рано Байдън да празнува победата. Да влязат адвокатите. И Тръмп има всички шансове да докаже правото си в съда. Това е Америка! Все още никой не е успял да изтръгне властта там с беззаконието. Особено когато всички ходове са записани.

Е, приятели мои, надявам се да сте се запасили с пуканки. Очаква ни епична битка - брилянтният Доналд Непобедимият срещу остарелия и изкуфял Сънлив Джо, изпадащ в деменция. Залагам на Тръмп!

Дъщерята на кмета на Ню Йорк демократа Де Блазио, се изпусна, че Байдън "е успял  да открадне" изборите... И ОЩЕ НЕЩО...

Става фалшифициране на изборите, смята президентът на Федералната конфедерация на профсъюзите

За 85% от американците преброяването на законните гласове е основен приоритет

Колосална битка между Доброто и Злото: Когато Тръмп победи във всички колебаещи щати, уверено отивайки към победа, демократите изпаднаха в паника. Либералният (комунистически) елит обаче имаше план Б. Те заложиха на това, което могат най-добре...

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!