Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Става фалшифициране на изборите, смята президентът на Федералната конфедерация на профсъюзите

Происходит фальсификация выборов, считает председатель Федеральной избирательной комиссии США

Задочните бюлетини лежат на маса в очакване на обработка в Cobo Center, Детройт, Мичиган, 4 ноември 2020 г. Elaine Cromie/Getty Images

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Председателят на Федералната избирателна комисия Джеймс "Трей" Трейнор заяви пред Newsmax TV на 6 ноември, че местата, където наблюдателите нямат право да наблюдават процеса на преброяване, могат да бъдат замесени в изборна измама.

„Вярвам, че на тези места се извършва измама с гласове на избиратели“, каза той. "В противен случай те биха позволили да присъстват наблюдатели."

Джеймс Э. Трейнор III на слушании по утверждению членства в Федеральной избирательной комиссии в Вашингтоне

Джеймс Е. Трейнор дава показания на изслушване пред Федералната избирателна комисия, Вашингтон, 10 март 2020 г. Каролайн Бреман / CQ-Roll Call, Inc чрез Getty Images

Въпреки съдебното разпореждане, позволяващо на наблюдателите на Републиканската партия да броят бюлетини на разстояние от шест фута (≈1,8 м), Пенсилвания не позволи на републиканците да влязат в избирателните секции.

„Не им беше предоставен пълен достъп“, каза председателят, добавяйки, че принципът на откритост не е спазен при изборите.

„Цялата ни политическа система се основава на прозрачност, за да се избегне корупцията“, каза той, отбелязвайки, че липсва прозрачност при преброяването на гласовете в Пенсилвания и други щати.

Работники избирательных участков подсчитывают бюллетени в Филадельфии, штат Пенсильвания, 4 ноября 2020 года

Работници в избирателните секции броят бюлетини във Филаделфия, Пенсилвания на 4 ноември 2020 г. Спенсър Плат / Гети изображения

Трейнор подчерта, че държавният закон позволява на наблюдателите да присъстват на избирателните секции и ако този закон не е спазен, тогава тези избори са незаконни.

Според Трейнор съдебните дела, заведени от екипа на Тръмп, имат „много обосновани обвинения“ и съдебната система трябва да ги „провери щателно“. Той също така смята, че някои от исковете вероятно ще бъдат отнесени до Върховния съд.

На 5 ноември екипът на Тръмп спечели съдебно дело, когато съдия-демократът от Пенсилвания Кристин Фицано Кенън отсъди да се позволи на наблюдателите да присъстват при броенето на бюлетините във Филаделфия на разстояние от шест фута.

Същия ден Пам Бонди, асистент в предизборната кампания на Тръмп и бивш генерален прокурор на Флорида, каза пред журналисти, че избирателните служители са преместили бариерите на шест фута разстояние, но в същото време са преместили бюлетините в задната част на сградата, така че наблюдателите да не могат да ги видят. 

Бонди също така добави, че шерифът на Филаделфия е отказал да помогне да се изпълни заповедта на съдията.

Бывший генеральный прокурор Флориды Пэм Бонди и советник кампании Трампа Кори Левандовски (справа) выступают за пределами конференц-центра Пенсильвании, Филадельфия 5 ноября 2020 года

Бившият главен прокурор на Флорида Пам Бонди и съветникът в кампанията на Тръмп Кори Левандовски (вдясно) говорят пред Конгресния център на Пенсилвания, Филаделфия, Пенсилвания, 5 ноември 2020 г. KENA BETANCUR / AFP чрез Getty Images

На 7 ноември бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън обяви победата си на изборите, но президентът Тръмп заяви, че процесите продължават и изборите далеч не са приключили.

„От понеделник нашият екип ще започне съдебни процеси, за да гарантира, че избирателното законодателство се спазва изцяло и законният победител заема полагащото му се  място. Американският народ има право на честни избори, което означава преброяване на всички законни бюлетини и изключване на незаконните бюлетини. Това е единственият начин да гарантираме пълното обществено доверие в нашите избори.

Поразително е, че екипът на Байдън отказва да се съгласи с този основен принцип, изискващ преброяване на бюлетините, дори ако те са фалшиви, изфабрикувани или принадлежат на избиратели, които нямат право да гласуват или са мъртви. Само партия, която е виновна в  престъпление, може незаконно да попречи на наблюдатели да влязат в стаята за преброяване и след това да се бори в съда, за да не допусне достъпа им“, каза Тръмп.

Дъщерята на кмета на Ню Йорк демократа Де Блазио, се изпусна, че Байдън "е успял  да открадне" изборите... И ОЩЕ НЕЩО...

За 85% от американците преброяването на законните гласове е основен приоритет

Источник: The Epoch Times

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.epochtimes.ru/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!