Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разпитват 200 човека да хванат кой е издал чекчеджетата на Бойко

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

USA топ журналистът Джеф Стайн кратко и ясно: Бойко Борисов е мафиот. Страх ме е да дойда в България

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Ако не одобрявате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не одобрявате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

Софийската градска прокуратура ще разпита близо 200 човека в следващите месеци в търсене на истината кой стои зад тайните записи от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденция „Бояна“.

От държавното обвинение вече са образували дело за изтеклите в медиите от анонимен подател снимки, видеоматериали и аудиозаписи и вече проверяват дали пачките с евробанкноти и инвестиционно злато на нощното шкафче са истински. Експертиза обаче трудно може да се направи, тъй като нито едно вещо лице не може да се ангажира с мнение дали банкнотите и златото са истински само от снимки и видеоклип.

Според близки до разследването, наблюдавано от прокурор Боряна Бецова, вече е съставен пълен списък на хората с достъп до резиденция „Бояна“ за периода от 2017 – 2019 г.

Става въпрос за около 200 човека, сред които преобладават служители на НСО и хора от поддържащия персонал. Има обаче и много знакови политици, гостували на Борисов в този период. Сред разпитваните ще бъде и Цветан Цветанов, който миналото лято бе изгонен от ГЕРБ, както и други бивши и настоящи министри.

Премиерът Бойко Борисов също ще се сдобие с призовка, но това ще се случи едва след като всички останали бъдат разпитани. Засега от прокуратурата отказват да съобщят дали са разкрили чий е мистериозния женски силует, който се вижда за част от секундата във видеоклип, показващ нощното шкафче на Бойко Борисов.

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!